Firma Julefrokost 2013

God julefrokost som alle i firmaet vil synes om

Firma Julefrokost

Txt © Guco

Lad os skræddersy jeres firmas julefrokost

Hvad enten I er et stort firma med flere tusinde medarbejdere eller blot en lille stab på tyve, så kan vi som eventbureau hjælpe jer med at få en god julefrokost, som alle i firmaet vil synes om.

Få inspiration og idéer til julefrokost hér »

Julefrokosten er af stor betydning for virksomhedens medarbejderpleje og trivsel. Her får den ansatte muligheden for at føle sig værdsat og påskønnet. Derfor er det vigtigt, at man ikke vælger discountløsninger med dårlig mad, mangelfuld service og amatøragtig underholdning.

Julefrokostmarkedet er en jungle med mange useriøse aktører. Her er Guco Booking & Management det sikre valg med garanti for kvalitet. Ud fra jeres ønsker og behov leverer og koordinerer vi alt til jeres firma julefrokost.

Vi booker alle de kendte navne indenfor musik og underholdning f.eks. Medina, Sanne Salomonsen, Nik & Jay, Martin Brygmann, Rune Klan, Troels Malling o.m.fl.

I kan bare slappe og nyde festen, vi sørger for det hele fra start til slut:

  1. perfekt lokation i smukke omgivelser
  2. smagfuld oppyntning m.m.
  3. lækker og veltilberedt julemad & drikke
  4. fremragende underholdning & musik
  5. prof. betjening & god service

Lad os samle alle ingredienserne til jeres julefrokost i én pakke, så sparer I både tid og penge. Vores erfaring sikrer god kommunikation mellem alle involverede, så misforståelser undgås, og julefrokosten forløber perfekt.

I et kompromisløst samarbejde med vores leverandører skaber vi jeres unikke julefest, som vil blive husket og værdsat. Kontakt tlf. 26390926 eller info@guco.dk for info og booking af firma julefrokost.

Vi afholder julefrokoster i hele landet. Indhent uforpligtende tilbud »Ring og hør nærmere

2639 0926

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Guco

Website af Mediamax