Stomp teambuilding - booking eller forespørgsel

Anderledes og sjov teambuilding, der styrker organisationskulturen

Stomp Teambuilding

Stomp Teambuilding

Stomp betyder “tramp” og er rytmer spillet med alternative instrumenter såsom spande, baljer, koste osv. Man kan også benytte sig af body percussion.

Hvorfor stomp?

Stomp teambuilding er for alle. Det kræver ingen musikalske forkundskaber. Alle mennesker har en musikalitet og en evne til at lege, og netop den får plads og er udgangspunktet ved rytmisk teambuilding med stomp.

Hvordan?

Stomp teambuilding består som oftest af en introduktion til rytme og rytmisk sammenspil. Herefter guides igennem forskellige rytmiske øvelser og imitationer, og de alternative instrumenter tages i brug. Til sidst kulminerer det hele i et lille “show”. Alt sammen serveret med sprudlende energi og humor.

Hvornår?

Teambuilding med stomp er et perfekt afbræk i en personaledag eller et kursus. Det kan også være en forrygende start på en firmafest, julefrokst eller sommerfest. Der kan fokuseres på at fremvise resultatet for et publikum eller blot på den gode fælles oplevelse.

Book en instruktør…

Vores instruktører er alle professionelle rytmiske musikere med mange års erfaring i at lave workhops og stomp teambuilding for virksomheder. Kontakt Guco Booking & Management uforpligtende på tlf. 26390926 eller info@guco.dk for info og booking af rytmisk teambuilding med stomp.

– – –

De fik os virkelig med. Der har været mange positive tilbagemeldinger siden – særligt fra vores tyske koncernledelse.
Tak for en super fed oplevelse!

Line Bang Fasting Bauer, ABUS-Gruppen Nordic A/S

Aktivitet helt i verdensklasse – intet mindre!
Vibeke Mousing – Post Danmark, Silkeborg

Fortræffeligt arrangement! Alle har haft en positiv og opløftende oplevelse.
Ulla Falkner – Afdelingssygeplejerske, Region Sjælland

 

 Ring og hør nærmere

2639 0926

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Guco

Website af Mediamax