Kor teambuilding i kirke (foto)

Teambuilding med korsang

Txt © Guco

Velvære og fælles succesoplevelse
der ryster jer sammen

De fleste mennesker har en omend utrænet så dog brugbar stemme, der gør det muligt sammen med kollegerne at indgå i et velklingende, flerstemmigt kor og dermed at deltage i kor teambuilding f.eks. med gospel som tema.

Kor teambuilding adskiller sig fra sang teambuilding ved, at der i højere grad arbejdes med flerstemmighed. Kontakt os med det samme på tlf. 26390926 eller info@guco.dk for info og booking af teambuilding med kor.

Korsang er samarbejde…

Ved flerstemmig sang opleves nødvendigheden af samarbejde og lydhørhed meget tydeligt, idet uopmærksomhed osv. prompte lader sig høre på resultatet. Tilsvarende honoreres samarbejde og koncentration. Og som i ethvert teamwork “bliver kæden aldrig stærkere end det svageste led”.

Alle kan være med…

Teambuilding med kor kræver ingen forudsætninger, men tager mere tid end eksempelvis en sang teambuilding seance, der har en optimal varighed på omkring en time. I arbejdet med kor behøves som regel længere tid, hvis det skal give deltagerne den succesoplevelse og det kick, man får ved at indgå i et swingende, flerstemmigt kor.

Anledning & anvendelse…

Kor teambuilding er velegnet til bl.a. personaleforenings-, seminar- eller fyraftens-arrangementer, hvor man har 2 – 3 timer til rådighed med en lille pause i midten. Seancen kan evt. munde ud en værkstedskoncert for kollegerne eller en lyd- eller video-optagelse.

Ambitiøst med målet for øje…

Teambuilding med kor er mere “nørdet” og ambitiøst end vores andre tilbud med musik teambuilding. Her vægtes produktet ligeså højt som processen. Målsætningen bruges aktivt som motivation og drivkraft i selve teambuilding’en.

Det er en god idé at vælge gospel som tema til en kor teambuilding. Men det kan lige så vel være rock, disco, musical osv., eller man kan lade instruktøren have frie hænder til at vælge ud fra gruppens sammensætning, teambuildingens anledning/formål osv. Book kor teambuilding til dit firma allerede i dag på tlf. 26390926 eller info@guco.dk.Ring og hør nærmere

2639 0926

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Guco

Website af Mediamax