vokal teambuilding - booking eller forespørgsel

Vokal teambuilding

Vokal Teambuilding

Txt © Guco

Bryd isen og skab energi og engagement i jeres virksomhed med vokal teambuilding

Ny energi og motivation af medarbejdere er for alvor kommet i fokus i de danske virksomheder. Gennem sang kan der flyttes grænser, og derfor er sang netop et perfekt værktøj til dette formål.

Med vokal teambuilding kan virksomheder opnå større fællesskab, bedre samarbejde og styrket sammenhold blandt medarbejderne og på den måde skabe fælles udvikling og succes i virksomheden. Stemningen og sammenholdet i virksomheder løftes markant, når medarbejdere synger sammen og samarbejder i en ny kontekst.

 

Fokus på processen

Med vokal teambuilding fokuseres der som udgangspunkt på processen frem for det endelige resultat. Det må selvfølgelig gerne ende med at lyde godt, men formålet er at være sammen med sine kollegaer på en anderledes og sjov måde for dermed at forbedre samarbejde, arbejdsglæde og engagementet på arbejdspladsen.

 

Alle kan være med

Fordelen ved vokal teambuilding er, at det ikke kræver sang- eller musikalske forudsætninger. Alle kan være med uanset kompetencer, påklædning, alder osv. Samtidig gør vokal teambuilding op med hierarkiet og nedbryder barrierer mellem medarbejdere. Her er alle på lige fod.

Vokal teambuilding er et fleksibelt værktøj og kan tilpasses alt fra kurser, julefrokoster, projekt/temadage osv.. Mulighederne er mange, så tøv ikke med at kontakte os for forespørgsel eller booking på tlf. 26390926 eller info@guco.dk

 Ring og hør nærmere

2639 0926

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Guco

Website af Mediamax