Vokalgruppe - booking eller forespørgsel

Stemmen er det mest nuancerede og udtryksfulde instrument

Booking af vokalgruppe

Txt © Guco

Vokalmusik er velegnet til at markere livets højdepunkter…

Stemmen er det mest udtryksfulde instrument, vi har, og den fordrer mere end noget andet lytterens fulde opmærksomhed og indlevelse.

Stemmen tager os ubesværet gennem alle tænkelige følelser – sorg, glæde, latter, forelskelse, vrede osv.

Netop derfor er vokalmusik særligt velegnet som indslag ved særlige lejligheder – anledninger, som skal markeres positivt, og som man med glæde kan tænke tilbage på mange år fremover.

Nogle vokalgrupper optræder som a cappella kor dvs. uden instrumenter, og det kan være en praktisk løsning, hvis man ønsker et overraskende indslag uden lydprøve, udstyr m.m.  Således kan et a cappella indslag let indpasses i et måske ellers tætpakket program. En vokalgruppe er desuden velegnet som musiktelegram, og sangerne kan synge et til anledningen specialkomponeret værk.

Hør eksempel med gruppen VelLyd her:

Det er også muligt at kombinere et kor eller en vokalgruppe med stomp og teater eller at bruge gruppen som afsæt til musikalsk teambuilding f.eks. med gospel.

Guco Booking & Management tilbyder vokalgrupper og kor i alle størrelser og efterkommer gerne specifikke ønsker. Book vokalgruppe på tlf. 26390926 eller kontakt os uforpligtende på info@guco.dk for booking og info om vokalgrupper.

 Ring og hør nærmere

2639 0926

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Guco

Website af Mediamax