Billede af Heidi Bisgaard Jondahl

Heidi Bisgaard Jondahl

Historie

Txt © Guco

Det startede med gospel

I 2006 markedsførte Jakob Gunnertoft – som en af de første i landet –  sang og musikalsk teambuilding med gospel via firmaet og hjemmesiden www.Gospelmusik.dk.
Konceptet var tænkt som et supplement til sitets øvrige produkter såsom kirkekoncerter og workshops med gospel. Men erhvervslivets efterspørgsel på sangteambuilding og  gospel teambuilding viste sig imidlertid så overvældende, at konceptet på kort tid udviklede sig til at blive firmaets vigtigste produkt med flere hundrede events årligt.

Siden har Guco Booking & Management etableret sig som landets førende formidler af sang og  musikalsk teambuilding inden for især kor,  sang, dans og stomp. Og med tiden har tilfredse kunder, dygtige medarbejdere og gedigne leverandører gjort, at Guco Booking & Management i dag desuden er et velrenommeret, landsdækkende full service booking– og eventbureau.

Vi tilbyder  events, koncerter, teambuildingforløb og musikproduktioner samt formidling af kunstnere og anden underholdning.

Siden 2006 har Guco Booking & Management været ejet og drevet af grundlæggeren Jakob Gunnertoft, men fra juli 2019 har Heidi Bisgaard overtaget Guco Booking & Management. Heidi er uddannet sanger og korleder fra det Jyske musikkonservatorium og har gennem de sidste 10 år været tilknyttet Guco Booking og management som teambuilder, sanger, solist og instruktør. Heidi har gennemført flere hundrede arrangementer med altid stor tilfredshed og succes hos kunder og er samtidig en efterspurgt workshopholder over hele landet.

Der er desuden en række dygtige lydfolk, teambuildere, webfolk og projektmedarbejdere m.m. tilknyttet som freelancere.

Se ogsåRing og hør nærmere

2639 0926

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Guco

Website af Mediamax