Musik-telegram - Booking eller forespørgsel

Send en hilsen med et a cappella musik-telegram

Musik-telegram

Txt © Guco

Sig det med et et syngende telegram

Et musik-telegram, også kaldet et syngende telegram eller et sang-telegram, er en hilsen, en meddelelse eller et budskab, der kommunikeres og leveres i musikalsk form. Musik-telegrammet kan f.eks. bestå af en optræden i forbindelse med en produktlancering, en hilsen til kunder og forretningsforbindelser, en overraskelse ved en reception eller en fejring af en mærkedag. På denne måde kan du glæde og skabe en mindeværdig, anderledes og underholdende oplevelse for din modtager.

Guco Booking & Management tilbyder musik- og sang-telegrammer med a cappella-vokalgrupper bestående af minimum 3 sangere. Vi benytter os udelukkende af professionelle, erfarne sangere, der bl.a. har optrådt på tv og lagt stemme til sange fra Disney-film, og vi garanterer således en kompetent og perfekt eksekvering.

Fordelen ved et syngende a cappella telegram er, at det er meget fleksibelt og ikke stiller krav til lokaler og opstilling, netop fordi det er a cappella. Derudover er sang-telegrammet et sjovt og kreativt indslag, der på en unik og utraditionel måde giver din modtager en positiv, anderledes og uforglemmelig overraskelse.

Et musik-telegram kan f.eks. være en kendt sang eller en helt ny tekst med et nyt budskab sunget på en velkendt melodi.  Mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænser. Vi yder professionel rådgivning og udvikler events og arrangementer i hele Danmark, så tøv ikke med at komme med en forespørgsel og lad os rådgive dig.

Få hurtigt svar på spørgsmål vedrørende info og booking af  Musik-telegram/Sang-telegram. Send os en uforpligtende forespørgsel på tlf  26390926 eller info@guco.dkRing og hør nærmere

2639 0926

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Guco

Website af Mediamax