Rune Klan - booking eller forespørgsel

Rune Klan

Txt © Guco

Det er svært at afgøre, om Rune Klan er komiker, der tryller eller en tryllerkunstner, der laver stand-up, men der er ingen tvivl om, at Rune Klan har et helt unikt talent.

Rune Klans passion for trylleriet går helt tilbage til barndommen. Hans første store offentlige optræden var som gæsteartist i Cirkus Benneweis foran mere end 1000 tilskuere – da var han bare 13 år. Og Rune Klan mener trylleriet seriøst; han har bl.a. udgivet en instruktionsvideo og undervist tryllekunstnere.

Men Rune Klan har “flere kort i ærmet” og dækker som artist både over trylleri, stand-up og skuespil. I 2002 spillede Rune Klan således med i DR2-seriern “Perforama” med flere kendte stand-up komikere og skuespillere.

I 2000-2004 deltog Rune Klan i showet “Talegaver for børn”. Rune Klan har desuden haft et samarbejde med komikeren Mick Øgendahl om TV-serien “Tak for i aften”, for hvilken de vandt Zulu Awarden “Årets Danske Comedy” i 2009.

Siden den første optræden har det stået tydeligt, at Rune Klan elsker at stå foran et publikum, og at publikum elsker Rune Klan for hans charme og kombination af imponerende illusionskunst, mere tilfældigt forekommende trylleri og stand-up.

 

Kontakt os uforpligtende for pris og booking af Rune Klan på tlf. 26390926.Ring og hør nærmere

2639 0926

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Guco

Website af Mediamax