Stomp Workshop - Booking eller forespørgsel

Stomp styrker organisationskulturen

Stomp Workshop

Txt © Guco

Ryst medarbejderne sammen og skab fællesskab med en stomp workshop

Stomp betyder “tramp” eller ”stamp” og bygger på en blanding af musik og dans sammensat på en utraditionel måde, der bedst kan beskrives som bevægelser, lyde og rytmer inspireret fra hverdagen, spillet med alternative instrumenter såsom spande, tønder, koste osv.

Guco Booking og Management tilbyder stomp workshops til virksomheder, organisationer og foreninger, der gerne vil styrke arbejdsfællesskabet og virksomhedskulturen på en sjov, forfriskende og utraditionel måde.

Stomp er for alle og kræver ingen viden eller musikalske kompetencer. Alle mennesker har en musikalitet og en evne til at lege, og det er netop den, der får plads og er udgangspunktet ved en rytmisk workshop med stomp.


Hvorfor vælge stomp?

Med en stomp workshop åbnes for kommunikationen på tværs af grænser og afdelinger i virksomheden. Derudover bryder et arrangement som dette med hierarkiet og gør op med de vante roller.

En workshop med stomp er en rytmisk og kreativ proces, der på en overraskende underholdende måde bringer medarbejderne tættere på hinanden. Processen kulminerer i et live show, hvor entusiasme og holdånd er i fokus. Stomp er således et effektivt redskab til at styrke fællesskabet og samarbejdet, fordi der opstår glæde og engagement, og medarbejderne motiveres til at udvide horisonten.

Stomp styrker firmakulturen med en sjov, intens og energisk fællesskabende oplevelse, hvor omdrejningspunktet er samarbejdet blandt deltagerne. Dette skaber motivation, handlekraft, struktur og kreativitet for den enkelte medarbejder i arbejdslivet og dermed glæde og flow i hele organisationen. Stemningen og sammenholdet i virksomheder får et boost, når medarbejdere ’stomper’ sammen og samarbejder på en ny og anderledes måde.


Fra introduktion til live show

En stomp workshop består oftest af en introduktion til rytme og rytmisk sammenspil, hvorefter medarbejderne guides gennem forskellige rytmiske øvelser og imitationer, hvorefter de alternative instrumenter tages i brug. Hele stomp teambuilding arrangementet kulminerer til sidst i et live show udført af alle medarbejderne. Alt sammen leveret med sprudlende energi og humor af en af vores professionelle instruktører, der garanterer en positiv, engagerende og underholdende oplevelse.


Et afbræk i hverdagen

Workshop med stomp er et perfekt afbræk i en personaledag eller et kursus. Det kan også være en forrygende start på en firmafest, julefrokost eller sommerfest. Der kan fokuseres på at fremvise resultatet for et publikum eller blot på den gode fælles oplevelse – mulighederne er mange.


Professionelle instruktører

Hos Guco Booking og Management arbejder vi professionelt med stomp workshops, og vi hjælper med at udvikle events og arrangementer i hele Danmark, så de bliver succesfulde. Vi tilbyder grundig forberedelse og rådgivning samt aktuelle, anerkendte og eftertragtede instruktører, der alle er professionelle rytmiske musikere med mange års erfaring i at lave workhops og stomp workshop for virksomheder.

Få hurtigt svar på spørgsmål og info om booking af Stomp Workshop. Send en uforpligtende forespørgsel på tlf 26390926 eller info@guco.dk og lad os hjælpe.

 Ring og hør nærmere

2639 0926

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Guco

Website af Mediamax