Om Guco

Txt © Guco

Virksomhedsprofil

Gunnertoft Booking & Management er et landsdækkende booking- & eventbureau med speciale i musikalsk teambuilding – herunder management på en række instruktører. Desuden tilbydes firmafester og formidling af nogle af landets største navne inden for kunst og kultur. Gunnertoft Booking & Management henvender sig primært til erhvervslivet (B2B) og gennemfører årligt ca. 200 events.

Gunnertoft Booking & Management drives af Jakob Gunnertoft, der er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatoriums musikerlinje. Jakob har optrådt, indspillet, produceret og arrangeret for en lang række kendte og mindre kendte navne.

Hvorfor vælge Gunnertoft Booking & Management

Gunnertoft Booking & Management har ikke en stor stab af fastlønnede medarbejdere eller et flatterende domicil, som jeres eventudgifter også skal dække. Det holder vores priser nede og gør os langt mere fleksible end mange andre eventbureauer.

Alt efter størrelsen af jeres event kan vi frit sammensætte et godt projektteam, der matcher jeres budget og forventninger, og som sikrer, at alt forløber planmæssigt.

Vores team af kompetente medarbejdere og samarbejdspartnere har evnerne og erfaringen til at rådgive og komme med input. Samtidig trækker vi på et stort netværk af professionelle musikere og skuespillere m.m., der gør det muligt at gennemføre næsten alle tænkelige events med succes.

Lad os mødes til en uforpligtende snak om jeres næste event. Ring tlf. 6910 3350 eller send en mail »

Se ogsåRing og hør nærmere

2639 0926

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Guco

Website af Mediamax