Om Guco

Txt © Guco

Virksomhedsprofil

Guco Booking og management er et landsdækkende booking- & eventbureau med speciale i musikalsk teambuilding – herunder management på en række instruktører. Desuden tilbydes firmafester og formidling af nogle af landets største navne inden for kunst og kultur. Guco Booking og management  henvender sig primært til erhvervslivet (B2B) og gennemfører årligt ca. 200 events.

Guco Booking & Managemen drives af Heidi Bisgaard Jondahl, der er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium. Heidi er selv udøvende kunstner, sanger og instruktør .

Hvorfor vælge Guco Booking og management

Guco Booking og management har ikke en stor stab af fastlønnede medarbejdere eller et flatterende domicil, som jeres eventudgifter også skal dække. Det holder vores priser nede og gør os langt mere fleksible end mange andre eventbureauer.

Alt efter størrelsen af jeres event kan vi frit sammensætte et godt projektteam, der matcher jeres budget og forventninger, og som sikrer, at alt forløber planmæssigt.

Vores team af kompetente medarbejdere og samarbejdspartnere har evnerne og erfaringen til at rådgive og komme med input. Samtidig trækker vi på et stort netværk af professionelle musikere og skuespillere m.m., der gør det muligt at gennemføre næsten alle tænkelige events med succes.

Ring 26390926 eller send en mail »

Se ogsåRing og hør nærmere

2639 0926

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Guco

Website af Mediamax