Morgensang i virsomheden - Booking og forespørgsel

Få en god start på dagen med morgensang på arbejdspladsen

Morgensang i virksomheden

Txt © Guco

Firma-morgensang

Guco Booking tilbyder morgensang med rytmik og fysisk aktivitet, der får hele kroppen i gang og sætter sit positive præg på arbejdsdagens efterfølgende aktiviteter.

En god start på dagen er nødvendig for, at man kan yde sit bedste. Med morgensang og bevægelse som kick-starter på arbejdspladsen, får alle en god start på dagen, og virksomheden får etableret en fælles platform, der styrker fællesskabet, sammenholdet og livsglæden.

Det er sundt, og man bliver glad af at synge og bevæge sig. Derfor er morgensang en perfekt måde til at starte dagen med et smil og god stemning. Morgensang er et effektivt redskab til at skabe fællesskab, når i dagligdagen ikke ser meget til hinanden og er travlt optaget af projekter, udfordringer og deadlines. Ligeledes har morgenaktiviteten en positiv effekt i forhold til at udvide horisonten mod noget andet og sætte gang i kreativiteten og dermed øge motivationen hos den enkelte. Det letter stemningen og gør medarbejderne mere fokuserede fra start.

At synge og bevæge sig om morgenen skabe således ro, fokus og fællesskab, og valget af sangtekster kan yderligere være med til at inspirere og krydre resten af arbejdsdagen. Syng sammen i virksomheden og skab stærke relationer, styrk samarbejdet og sænk stressniveauet.

Morgensang i virksomheden kan benyttes i forbindelse med en temauge, i december måned som en kreativ og utraditionel julekalender, eller som kick-start på konferencer, seminarer, kursusdage, medarbejderdage osv. Der er mange muligheder, så tøv ikke med at kontakte os for hjælp og rådgivining.

Morgensang kan bookes med instruktør eller med instruktør samt pianist og varer ca. ½ time. Guco Booking og Management arbejder professionelt med at udvikle events og arrangementer over hele landet og tilbyder kompetente instruktører.

Få hurtigt svar på spørgsmål vedrørende info og booking af Morgensang. Send os en uforpligtende forespørgsel på tlf 26390926 eller info@guco.dk og lad os hjælpe.Ring og hør nærmere

2639 0926

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Guco

Website af Mediamax