Eventbureau

Txt © Guco

Landsdækkende Eventbureau

Gunnertoft Booking & Management er et landsdækkende full service eventbureau med speciale i firmaevents og musik teambuilding.

Vores eventbureau fungerer som en ”one stop shop” således, at vi leverer og koordinerer alle elementer i jeres event.

Mission

Vi udvikler virksomheders motivation og mentalitet gennem excellente events.

 

Vision

Ved altid at give vores kunder en ultimativ oplevelse stræber vi efter at være det eventbureau i Danmark med flest tilbagevendende kunder.

 

Forudsætninger

Grundigt forarbejde, tillid og god kommunikation udgør fundamentet for et succesfuldt event og et godt samarbejde.

 

Værdier

Vi er ærlige og søger derigennem at skabe tillid og tilfredse ”stamkunder”. Vi stiller høje krav til kvaliteten af alle elementer, og kun det allerbedste er godt nok. Vi arbejder innovativt og giver vores kunder en excellent oplevelse
– hver gang!

Vores arbejdsgang – workflow

 1. Research
  Vores vigtigste opgave som eventbureau består i at sætte os grundigt ind i, hvad I som kunde ønsker helt konkret. Hvad er jeres målsætning med eventet? Det er essentielt, at denne del ikke forceres, men at vi afsætter den fornødne tid til at forventningsafstemme og klarlægge det eller de overordnede målsætninger med jeres event.
 2. Design
  Når målsætningen er fastlagt, skal eventet designes. Som udgangspunkt arbejdes med brainstorm efter devisen, at ”alt er muligt”. Der kommer som regel flere løsningsforslag på banen, som alle vurderes og afvejes i forhold til målsætningen med fordele og ulemper, indtil det endelige løsningsforslag bliver valgt.
 3. Planlægning
  Alle elementer og detaljer i eventet samles og gennemprøves. Forudsigelige komplikationer elimineres og kritiske punkter gennemgås og afprøves. Der udarbejdes en drejebog med tidsplan, arbejdsfordeling, backup-planer, tjeklister m.m. Drejebogen gennemgås minutiøst og alt dobbelttjekkes i detaljer.
 4. Eksekvering
  Projektlederen og hele projektteamet er med under hele forløbet ved alle gennemprøvninger og tests af kritiske punkter og sikrer, at jeres event på dagen kører 100% efter drejebogen.
 5. Evaluering
  Efter afsluttet event tilbyder vi jer at skræddersy et online evalueringsskema, som giver vigtig information om deltagernes udbytte og tilfredshed med eventet og os som eventbureau samt eventuelle kommentarer.

Kontakt os uforpligtende om jeres kommende event på tlf. 6910 3350 eller info@guco.dk

– – –

Det hele gik superfint og alt klappede perfekt.
Martin Brygmann var et kæmpehit og gæsterne lo og grinede i samtlige 30 min.
Brixen Band spillede fremragende og holdt dansegulvet fyldt fra først til sidst. Esben Just var også supergod.
Tusind tak for hjælpen. Jeg vil helt sikkert vende tilbage, når jeg har behov næste gang.

René Spogárd, Spogárd Holding A/SRing og hør nærmere

2639 0926

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Guco

Website af Mediamax