Martin Brygmann - booking eller forespørgsel

Martin Brygmann

Txt © Guco

Martin Brygmann er en multikunstner, der legende let blander sang, musik og skuespil, og er lige overbevisende til det hele.

Martin Brygmann var allerede i skolen klassens glade, fjollede dreng, som mest interesserede sig for musikundervisningen. Allerede som 9-årig spillede han trommer i et band, han havde startet sammen med tre venner. For Martin Brygmann stod det ret hurtigt klart, at det ikke nyttede at prøve at gå andre veje end musikken.

I slutningen af 1980’erne og op gennem 1990’erne slog Martin Brygmann for alvor igennem i samarbejdet med Peter Frödin, Hella Joof og Paprika Steen, først i revyen “Guds blinde øje”, som startede Martins skuespillerkarriere.

Martins Brygmanns første hits skrev han i forbindelse med skuespillet bl.a. ”For kendt” og ”Rørvig” fra TV-satiren Lex & Klatten fra 1997, og ”Jeg vil i seng med de fleste”, ”Ud i det blå” og ”Kom lad os gå” fra shows med ”Det Brune Punktum”.

Martin Brygmann var nu slået igennem som komponist og skrev efterfølgende musik til Hella Joofs debutfilm og julekalenderne “Jesus og Josephine” og “Jul i Valhal” (2005), hvor Martin også selv har roller.

I 2011 gik Martin Brygmann nye veje med sit onemanshow “De fleste ulykker sker med lemmet”. I 2013 er der premiere på musical-fortolkningen af ”En Kort en Lang”, med nogle af hans bedste kompositioner og en håndfuld dugfriske.

Om man booker Martin Brygmann som konferencier, til musikalsk underholdningsshow, comedy-indslag eller musikalske foredrag om kreativitet, så kan man være sikker på, at få en helt enestående oplevelse, sange man ikke kan undgå at synge med på – og et rigtigt godt grin!

Kontakt os på tlf. 26390926 for info og booking af Martin Brygmann.Ring og hør nærmere

2639 0926

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Guco

Website af Mediamax