Musikalsk teambuilding med Heidi Bisgaard (foto)

Fleksibel og populær teambuilding i København

Teambuilding i København

Txt © Guco

Musikalsk teambuilding i København.

Guco Booking & Management er landets førende leverandør af musikalsk teambuilding. Hvert år arrangerer vi flere hundrede events for virksomheder, institutioner, foreninger m.m., og størstedelen afvikles i København og omegn.

Derfor kan vi tilbyde de bedste faciliteter og lokationer til musik teambuilding i København. Men teambuilding-seancen kan også fint gennemføres på jeres arbejdsplads, kursuscenter, i en parkeringskælder eller helt udendørs.

Musikalsk teambuilding er meget fleksibel i sine anvendelsesmuligheder og kan let tilpasses de tilstedeværende fysiske rammer. Det kræver ingen særlig påklædning eller forkundskaber, så alle kan være med. Vores teambuilding-instruktører er landets allerbedste, og de beskæftiger sig alle professionelt med musik og har en konservatorieuddannelse i bagagen.

Teambuilding med sang og musik er et samarbejde mellem deltagerne, der fordrer, at man lytter og reagerer gensidigt. Samarbejdet afspejles prompte i lydbilledet, som honorerer efter indsats. Musik teambuilding får altid smilet frem og energiniveauet i gruppen vokser. Efterfølgende står man som deltagere tilbage med en positiv oplevelse af succes. Det er videnskabeligt bevist, at sang og musik udløser endorfiner i kroppen og modvirker smerte og stress samt øger velværet.

Vi sørger for:

  1. den idéelle lokation i København
  2. en af landets bedste instruktører
  3. alle nødvendige instrumenter og lydudstyr m.m.

Musik teambuilding kan evt. gennemføres på engelsk. Vi anbefaler en varighed på ½ til 1½ time. Kontakt os uforpligtende på tlf. 26390926 eller info@guco.dk for booking af teambuilding i København med musik og sang.

 

Gospel København »Ring og hør nærmere

2639 0926

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Guco

Website af Mediamax