Firmasangen

En unik sang om jeres firma

Firmasangen

Txt © Guco

Skriv, syng og indspil en unik sang om jeres firma.

I stedet for sang og kor teambuilding med én genre (eks. gospel) kan I vælge Firmasangen – en unik sang skrevet til netop jeres firma.

Der tages udgangspunkt i en kendt melodi, eller vi kan komponere en ny melodi til jer. Herefter kan I i samarbejde skrive teksten til jeres firmasang, eller vi kan ud fra firmaets dna, slogans, værdier m.m. skrive teksten på forhånd.

Indstuderingen af firmasangen kan forløbe på samme måde som ved sang og kor teambuildings. Der kan endvidere – alt efter hvor meget tid man har – arbejdes med rytmik, stomp, dans, koreografi, kostumer, scenografi osv.

Til sidst kan firmasangen opføres med band eller playback. Eller den kan indspilles f.eks. i et lydstudie. Eller der kan laves en video af koncerten eller en produceret musikvideo. Resultatet kan efterfølgende rundsendes til kolleger og samarbejdspartner eller blot bruges internt.

Mulighederne er mange, så start med at kontakte os på tlf. 26390926 eller info@guco.dk for info og booking af Firmasangen – en unik sang om jeres firma.

– – –

Alle sang og klappede efter bedste evne, og i dag står vi med en CD, der faktisk lyder rigtig, rigtig godt. Og samtidig er et bevis på godt teamwork – og at man, uanset om man er sangrutineret eller ej, bliver “glad i låget” af at synge.
Mange af os har talt meget om oplevelsen siden – og jeg tror, vi skal gentage succesen en anden gang.

Kirsten Beyer – Ugebladet Søndag

Få et uforpligtende tilbud på jeres firmasang. Ring 26390926 eller skriv på info@guco.dk

 Ring og hør nærmere

2639 0926

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Guco

Website af Mediamax