Booking af band/ orkester

Txt © Guco

Stort udvalg af bands i alle genrer

Guco Booking & Management præsenterer nogle af Danmarks bedste og mest etablerede orkestre og bands til koncerter og til fest – både dem med mange år på bagen og de helt nye.

Et orkester kan som regel bookes i forskellige konstellationer lige fra et lille intimt, akustisk setup til det helt store brag af en koncert, hvor der ikke er sparet på noget.

Mange vælger at booke en eller flere kendte solister til gæsteoptræden sammen med et orkester eksempelvis vores top professionelle Showband, der er sammensat af cremen af landets bedste musikere. Nogle bands kan endvidere udvides med blæser-sektion, strygere eller korsangere. Eller bandet/orkestret kan suppleres med dansere, gymnaster eller andre typer af artister, eller storskærm med live streaming osv.

Mulighederne er talrige, og vi hjælper gerne med at finde det perfekte band til netop jeres arrangement eller firmafest. Ved booking af orkester hos Guco Booking & Management sørger vi altid for, at der også er styr på det praktisk såsom scene, lyd og lys. Vi garanterer, at “musikken spiller”.

Kontakt os uforpligtende allerede i dag på tlf. 26390926 eller mail til info@guco.dk for priser og booking af orkester/band.

Se også:

Musikken var i verdens klasse!
Først i kirken hvor Bobo Moreno og pianist tog os og vores gæster med storm. Det var så smukt. Og en perfekt start på festen. Showbandet spillede, så hallen gyngede, og dansegulvet var fuldt hele aftenen.
Hold da op en musikalsk oplevelse.

Mange hilsner fra Kathrine & Per Norman Hansen

 

Gode råd til valg af band/orkester i forbindelse med firmafest

Musikken er firmafestens soundtrack. Den rette musik sikrer langt hen ad vejen en succesfuld fest herunder i særlig grad dansemusikken.

  1. Kvalitet
   Uanset hvilken genre eller besætning af band I beslutter jer for at booke, så skal kvaliteten være i orden. Et dårligt og amatøragtigt orkester kan ødelægge hele festen og måske endda give firmaets image et rids i lakken. Ved at booke musikken hos Gunnertoft Booking & Management sikres høj kvalitet både af musikere og produktion så som lyd, lys, scene osv.
  2. Variation
   Smag kan som bekendt ikke diskuteres, og i alle firmaer vil der være nogle, som elsker en given genre/kunstner, som andre i firmaet slet ikke bryder sig om. Derfor anbefaler vi at booke et orkester med et varieret repertoire, så der er noget for alle. Det samme gælder for så vidt underholdning og andre indslag i forbindelse med firmafest. Vælger man et konceptorkester f.eks. U2, Abba, Thomas Helmig el.lign., bør man overveje at supplere med et andet band eller i det mindste en DJ.
  3. Alderssammensætning
   Lav en vurdering af gennemsnitsalderen i jeres firma og tilpas valget af orkester herefter under hensyntagen til firmaets ønskede image og selvforståelse. Valget af band må naturligvis ikke karambolere med jeres firmas ydelser eller produkter.
  4. Positive vibes
   En firmafest skal samle medarbejderne, styrke sammenholdet og loyaliteten. Derfor anbefaler vi, at man udelukkende engagerer bands med positive vibes, som ikke er politiske eller på nogen måde kan provokere og dele vandene. Orkestret skal være forbundet med positive associationer.

Booking af band / orkesterRing og hør nærmere

2639 0926

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Guco

Website af Mediamax