Firmaevent

Txt © Guco

Lad os tá hånd om jeres firmaevent…

De fleste firmaer afholder en række happenings, fester og receptioner gennem årets løb. Alligevel er det de færreste, som gennem disse arrangementer opnår en egentlig erfaring og ekspertise på området.

I mange virksomheder skifter det tilmed fra år til år, hvilken person der har det overordnede ansvar for det pågældende firmaevent. Det betyder, at man i praksis altid starter “from scratch” og derved bruger unødvendig tid og resurser på endda helt basale, men dog afgørende detaljer for eventets succes og afvikling.

Derfor kan vi kun anbefale, at man som firma gør det, man er bedst til, og lader os som eventbureau tá hånd om jeres firmaevent. Ud fra jeres ønsker skræddersyr vi firmaevent, firmafest, sommerfest, julefrokost, medarbejderdag, jubilæum, reception osv.

Vi sørger for, at jeres arrangement forløber på bedste vis, uanset om det er en stilfærdig reception eller en gigantisk firmafest. I et kompromisløst samspil med vores leverandører og en minutiøs sans for detaljerne sørger vi for, at jeres firmaevent går op i en synergi.

Kontakt os uforpligtende om firmaevent på tlf. 6910 3350 eller info@guco.dk

Vi sørger for hele eller dele af jeres firmaevent

 Ring og hør nærmere

2639 0926

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Guco

Website af Mediamax