Showband - forespørgsel eller booking

Book Showbandet med f.eks. Martin Brygmann som gæstesolist

Showband

Txt © Guco

Book Showbandet til jeres firmafest, så er der noget for alle i firmaet at glæde sig til.

Det kan være dyrt at booke et original-band til firmafesten. Samtidig er det svært at vælge ét navn, som tilgodesér alle medarbejdere i virksomheden.

Derfor foreslår vi, at man kombinérer en række kendte gæstesolister med vores top professionelle Showband. På den måde opnås en større bredde i musikken. Og har man i dagens løb haft musikalsk teambuilding eller AllStars-konkurrence, kan Showbandet akkompagnere til det som indslag under middagen.

Showbandet kan desuden runde festen af i et brag af en finale med alle de største hits, hvor man skal være “limet til stolen” for ikke at lade sig rive med – og alt sammen til en overkommelig pris.

Guco Booking & Management arbejder med toppen af kunstnere indenfor musik og underholdning. I et kompromisløst samspil med vores leverendører skaber vi som eventbureau den idéelle fest for jeres virksomhed. Kontakt os uforpligtende allerede i dag på tlf. 6910 3350 eller info@guco.dk for info og booking af Showband.

– – –
Det var en helt perfekt optræden. Showbandets performance sad lige i skabet, der var super kemi mellem gæster og band, og det virkede også til at bandet hyggede sig. De var jo virkeligt geniale – så det var lige så meget en super koncertoplevelse som en fest.

Med venlig hilsen Lotte Holmgaard Velling – Adecco A/S

 

Om Showbandet

Showbandet spiller de største hits fra fortid og nutid bl.a. Medina, Burhan G, Stevie Wonder, U2, TV2 osv. Showbandet er nogle af Danmarks allerbedste musikere. Medlemmerne i Showbandet er alle konservatorie-udannede og spiller fast med de største navne i landet bl.a. Ida Corr, Rugsted & Kreutzfeldt, Hanne Boel, Sko/Torp, Danser med Drenge og på TV bl.a. i X Factor-bandet.

Showbandet kan bookes med 4, 5, 7 eller 9 musikere/sangere. Bandet kan også bookes til at spille under middagen med en eksklusiv trio bestående af guitar, kontrabas og trommer.

Book Showband på tlf. 26390926 eller info@guco.dk

 

Showbandet spiller de største hits fra fortid og nutid

Showbandet kan bookes med kendte gæstesolister f.eks. Anders Blichfeldt eller Bobo MorenoRing og hør nærmere

2639 0926

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Guco

Website af Mediamax