Henrik Qvortrup - booking eller forespørgsel

Henrik Qvortrup er en skarpsindig og underholdende ordstyrer

Henrik Qvortrup

Txt © Guco

Henrik Qvortrup som ordstyrer booking

Henrik Qvortrup er en kendt og erfaren journalist: erfaringerne er mange, men han har bl.a. været politisk redaktør på TV2, chefredaktør på Se & Hør, spin-doctor for Anders Fogh Rasmussen samt politisk kommentator. Derudover har han arbejdet som politisk reporter på Jyllands-Posten, Berlingske Tidende og Ekstra Bladet, været medlem af chefredaktionen på B.T. og været fast paneldeltager i TV-udsendelsen Jersild og Spin.

Henrik Qvortrup er således en hyppigt anvendt kommentator i såvel dagblade som radio og tv og samtidig en ofte anvendt og eftertragtet ordstyrer. Qua sit journalistiske virke er Qvortrup blevet kendt som yderst skarp og dygtig, og han er derfor et oplagt valg til at facilitere debatter, konferencer og andre arrangementer.

Henrik Qvortrup har en bred viden om alt fra politik, spin, kongehuset og journalistik. Han er kontant og har en imponerende gennemslagskraft, der sikrer at debatten forløber på en professionel måde. Udover at fungere som ordstyrer og debatleder, er Henrik Qvortrup også en meget populær foredragsholder.

Book Henrik Qvortrup som ordstyrer eller moderator på tlf. 26390926 eller info@guco.dkRing og hør nærmere

2639 0926

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Guco

Website af Mediamax