Henrik Qvortrup - booking eller forespørgsel

Danmarks mest kontroversielle journalist

Henrik Qvortrup

Txt © Guco

Foredrag med Henrik Qvortrup

Henrik Qvortrup er blevet kaldt Danmarks første spindoktor, og det var da også som spindoktor for Anders Fogh Rasmussen i 1998-2000, at han for alvor blev et kendt ansigt.

Henrik Qvortrup er uddannet journalist og arbejdede inden sin tid som spindoktor som politisk reporter for flere store danske aviser bl.a. Jyllands-Posten og Bertingske Tidende.

Fra 2001-2008 var Henrik Qvortrup chefredaktør på “Se og Hør”, og sideløbende hermed (2005-2007) deltog han i DR2-programmet “Jersild & Spin”. Han kom dog i et gevaldigt stormvejr og forlod programmet, efter at “Se og Hør” op til kommunalvalget i 2007 bragte en historie om, at Naser Khader fik udført sort arbejde.

Fra 1. januar 2009 har Henrik Qvortrup været politisk redaktør for TV2. Sideløbende hermed har han været medforfatter til flere bøger bl.a en biografi om Poul Nyrup Rasmussen. Han har desuden kommenteret politiske situationer i forskellige medier og sidst men bestemt ikke mindst har Henrik Qvortrup holdt foredrag om sin karriere, den politiske situation og om spin.

Nu er Henrik Qvortrup relevant med sin selvbiografi Q, hvor han med udgangspunkt i den holder foredrag og fortæller hudløst og ærligt om sin farverige og hæsblæsende karriere og om den fatale ansættelse som chefredaktør på SE og HØR, som væltede den magtfulde journalist.

Ved booking af Henrik Qvortrup får man et spændende foredrag om den aktuelle danske politik, om spin og kommunikation – og måske endda et indblik i Henrik Qvortrups eget hæsblæsende liv. Henrik Qvortrup er desuden er meget kompetent ordstyrer, der giver tilskuerne mulighed for at deltage aktivt i debatten.

Kontakt os uforpligtende for info og booking af foredrag med politisk kommentator og tidligere spindoktor og chefredaktør Henrik Qvortrup på info@guco.dk eller tlf. 26390926.Ring og hør nærmere

2639 0926

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Guco

Website af Mediamax