Sanger/solist - booking eller forespørgsel

Solister til enhver anledning...

Booking af sanger/solist

Txt © Guco

Solister til enhver genre og anledning

Vi booker nogle af Danmarks bedste og mest etablerede solister – både sangere
og vokalgrupper, men også instrumentalister.

En solist eller sanger kan bookes i forskellige opsætninger lige fra en lille intim, akustisk konstellation til det helt store show eksempelvis med big band
eller symfoniorkester.

Det er desuden en mulighed med booking af én solist eller flere sangere som gæstesolist i andre sammenhænge såsom med vores top professionelle showband, der består af nogle af landets bedste musikere og sangere.

Mulighederne er mange, og vi booker også solister, som ikke er præsenteret her på siden f.eks.
Rasmus Seebach, Medina, Nabiha, Mads Langer, Marie Key, Tim Christensen, o.m.fl.

Så start med at kontakte os uforpligtende, så vi kan hjælpe med at finde den perfekte sanger eller solist til jeres event eller firmafest. Book solist på tlf. 26390926 eller send en mail til info@guco.dk for info og booking af sanger eller solist.

3 tips til valg af solist(er) i forbindelse med firmafest

Inden I beslutter, hvilke solister I skal booke til jeres firmafest, er det en god idé at være opmærksom på bl.a.:

  1. Firmafestens tema, anledning og rammer
    Hvis firmafesten har et tema eller afholdes i en særlig anledning, så skal valget af solist underbygge dette. Det duer eksempelvis ikke med en country-sanger, hvis temaet er 80’er eller disco. Ligeledes skal solisten passe godt ind i de fysiske rammer, hvor festen afholdes. En jazz-sanger passer som regel bedre til et mindre selskab end den store firmafest afholdt på et stadion osv.
  2. Gæsternes alderssammensætning
    Dernæst skal man tage hensyn til aldersfordelingen blandt firmafesens gæster. Det er generelt bedre, at solisten appellerer til de unge end de lidt ældre. Men ellers anbefaler vi at booke meget forskellige solister, så man tilgodeser så mange som muligt.
  3. Hensynet til firmaets identitet og selvforståelse
    En firmafest afspejler firmaets image. Ved at booke lidt yngre og nyere kunstnere, signalerer man som firma, at man er med på beat’et og er en virksomhed i fremdrift. Samtidig er det vigtigt, at de pågældende solister ikke repræsenterer en politisk, religiøs eller kunstnerisk holdning, der kan være i strid med firmaets værdier eller produkter, eller som på anden vis kan virke provokerende i forhold til firmaets kunder. Solisten skal være forbundet med positive associationer.

 Ring og hør nærmere

2639 0926

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Guco

Website af Mediamax