Sommerfest idéer

Txt © Guco

Start jeres sommerfest med stomp

Med stomp kan I samle kollegerne om et underholdende og overraskende indslag, som både får jer i godt humør og sætter gang i en energifyldt feststemning, som smitter af på resten af sommerarrangementet.

Til Stomp benyttes alternative rekvisitter og instrumenter fra hverdagen, og der stilles ingen krav til location hvorfor det nemt kan afvikles udendørs, hvilket er oplagt til en sommerfest under solens stråler.

Vi leverer en professionel stomp instruktør, der sikrer at arrangementet bliver succesfuldt. Alle kan være med og deltage i den sjove oplevelse, der både er medrivende og fællesskabende.

Kontakt os uforpligtende på tlf. 6910 3350 eller info@guco.dk for idéer, information og booking af stomp i forbindelse med sommerfest.

 

Idéer og inspiration til sommerfesten

Det karakteristiske ved en sommerfest er en hyggelig, afslappet og sjov stemning, hvor man på uformel manér mødes med kollegerne, f.eks. inden man går på sommerferie. Men hvor og hvordan skal den forløbe?

Et udendørsarrangement er selvfølgelig oplagt til sommerfesten, så man kan nyde det gode vejr og få noget frisk luft. Derudover er det også en god måde for medarbejderne at være sammen i nogle andre omgivelser i stedet for virksomhedens kantine eller de sædvanlige mødelokaler. En idé kunne f.eks. være at holde en grillfest i det grønne eller lade et tema være inspirationen og omdrejningspunktet for sommerudflugten. Der er et hav af muligheder, og det er kun fantasien, der sætter grænser.

Der er mange ting, der skal tænkes ind, når man skal planlægge et arrangement for kollegerne på arbejdspladsen. De fysiske rammer er altafgørende for at jeres sommerfest er vellykket og alt fra borde, telte, mad og drikkevarer, til musikken og booking af eventuel underholdning er vigtige elementer, der skal tages stilling til.

Som professionelt eventbureau kan vi hjælpe med at skræddersy en perfekt sommerfest til jer, som hele virksomheden, stor som lille, vil værdsætte og se tilbage på med glæde. Vi kan også varetage hele planlægningsprocessen fra start til slut, så I kan slappe af og nyde sommerfesten uden at løfte en finger.

Kontakt os uforpligtende på tlf. 6910 3350 eller info@guco.dk for booking af sommerfest. og andre gode firma sommerfest idéer til underholdning.Ring og hør nærmere

2639 0926

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Guco

Website af Mediamax