Firmafest Underholdning

Txt © Guco

Underholdningen er essentiel for en vellykket firmafest

Det skal være sjovt, underholdende og gerne også overraskende. Hvis underholdningen samtidig kan kobles med elementer, som styrker sammenholdet og identitetsfølelsen blandt kollegerne eller på anden vis forbedrer deres kompetencer, er underholdningen desuden en fornuftig investering i firmaets trivsel.

Få inspiration og book underholdning hér »

 

Kickstart firmafesten med fællessang

Det er sjældent, at man som almindelig dansker får lejlighed til at synge med andre. Men når det sker, skaber det glæde, velvære og en skøn fornemmelse af fællesskab. Ved julefrokoster, sommerfester og andre firmafester kan teambuilding med sang være et begejstrende og underholdende indslag til at løfte stemningen blandt gæsterne. Indslaget stiller ingen krav til påklædning eller forudsætninger – alle kan være med.

Lad vores dygtige instruktører “forføre” selv de mest skeptiske i fællessang for fuld hals. Se referencer »

Med mere end 1000 gennemførte teambuilding arrangementer for danske firmaer siden 2006, er vi specialister på området og tilbyder Danmarks allerbedste instruktører. Sang teambuilding er billigt sammenlignet med andre typer af underholdning, men den positive oplevelse forplanter sig og huskes mange år efter. Se tilbud med musik teambuilding »

Vi sørger for, at musikken spiller 100% ved jeres firmafest

Som uddannet musiker og rytmisk pianist fra solistlinjen ved Det Jyske Musikkonservatorium og gennem et stort netværk i København og Århus er Jakob Gunnertoft garant for, at musikken spiller 100% til jeres firmafest. Vi holder løbende et vågent øje med nye talenter og upcommings indenfor musik og underholdning. I dialog med jer skræddersyr vi et spændende program med underholdning til jeres firmafest. Se firmafest guiden »

Start med at kontakte os uforpligtende på tlf. 6910 3350 eller info@guco.dk

Book f.eks. Showbandet (foto) – et af landets allerbedste festorkestre

Vi sørger for, at musikken spiller til jeres firmafestRing og hør nærmere

2639 0926

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Guco

Website af Mediamax