Mette Blomsterberg - Booking eller forespørgsel

Få tips og idéer af Danmarks kagedronning

Mette Blomsterberg

Txt © Guco

Bliv mæt i krop og sjæl med Mette Blomsterberg

Mette Blomsterberg blev for alvor kendt med tv-programmet “Det søde liv” på DR1 og har siden da haft status som hele Danmarks kagedronning.

Mette Blomsterberg kan bookes i flere sammenhænge og tilbyder bl.a.:

Blomsterbergs Søde Tasting Demo, hvor Mette demonstrer og gennemgår de lækre smagsprøver/ petitfours/ desserter, som arrangementets gæster herefter for mulighed for at smage

Viljen og vejen er et foredrag med masser af humor, underholdning og entusiasme, hvor Mette Blomsterberg åbent og ærligt fortæller om sine karrierevalg og personlige baggrund. Foredraget afrundes med lille sød smagsprøve.

Blomsterbergs søde tasteing demo “VIP, som er et firmaarrangement i form af en demonstration, foredrag & kursus ud i ”det søde livs” verden. Mette demonstrerer, gennemgår & kreerer 5 forskellige udsøgte desserter, alt imens konditorfagets mange arbejdsgange gennemgås. Under arrangementet vil tonen være informativ, sjov og uformel, og der må meget gerne stilles spørgsmål.

Blomsterbergs søde “VIP” kursus med kage-konkurrence, der er et firmaarrangement for ca. 50 personer i form af en konkurrence med kursusindhold, hvor Mette fortæller, demonstrere & gennemgår nogle af konditorfagets mange muligheder til brug i selve konkurrencen. Konkurrencen er på tid & kunne gå ud på at dekorere & pynte kagerne.

Oplev Mette Blomsterbergs enorme engagement, sprudlende humør og faglige viden og få tricks og små hemmeligheder til de søde sager.

Kontakt os uforpligtende på tlf. 26390926 eller info@guco.dk for yderligere information og booking af Mette Blomsterberg.Ring og hør nærmere

2639 0926

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Guco

Website af Mediamax