Kim Sjøgren - booking eller forespørgsel

Kim Sjøgren

Txt © Guco

Kim Sjøgren bookes hos Guco booking.

Danmarks verdensberømte violinvirtuos Kim Sjögren kan mere end at levere enestående spillemæssigt håndværk. Her udviskes grænsen mellem violin og mand, og violinen gør ting, som man ikke troede var muligt.

Som 3-årig stod Kim Sjøgren på en scene med sin violin for første gang, og da han blev 12, blev han helt ekstraordinært optaget på Det Jyske Musikkonservatorium. Debuten som solist fik han som 17-årig. Herefter fulgte nogle år i udlandet, inden han vendte hjem til en stilling i Det Kongelige Kapel. Som 22-årig blev han udnævnt som koncertmester – den yngste koncertmester i kapellets historie.

I 1991 forlod Kim Sjögren Det Kongelige Kapel for at gå solo. Siden har karrieren budt på et væld af koncerter, egne kompositioner til film og teater og flere albums. Kim Sjögren har optrådt med samtlige symfoniorkestre i Danmark og mange sangere og andre entertainere og optræder i hele verden.

I 1997 dannede Kim sit eget orkester “The Little Mermaid Orchstra”, som er særdeles efterspurgt. I 2004 blev Kim udnævnt som professor i violin og kammermusik på Det Jyske Musikkonservatorium.

Kim Sjögrens repertoire spænder vidt og leveres med en storartet humor, der mest minder om stand-up med musik. Nogle går endda så vidt at sammenligne Kim Sjögen med Viktor Borge – en sammenligning, som Kim Sjögren bestemt godt kan leve op til. Med Kim Sjögren kan man booke både en klassisk solist, en entertainer med de populæreste hits eller en oplevelse med band.

Kontakt tlf. 26390926 eller info@guco.dk for yderligere info og booking af Kim Sjøgren.Ring og hør nærmere

2639 0926

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Guco

Website af Mediamax