Le Freak - booking eller forespørgsel

Le Freak

Txt © Guco

Le Freak er landets bedste og mest etablerede disco-band

Le Freak og festfyrværkeri er angiveligt to ord, der ikke kan adskilles. For med Le Freak får man hele pakken af de bedste 70’er og 80’er disco-hits og det helt store spejlkugle-oplyste dansegulv leveret i et kæmpe show.

“Le Freak” var oprindeligt et af slut 1970’ernes største disco-hits af Chic. I dag er det navnet på et band, som ikke bare leverer en musikalsk oplevelse, nej, der leveres et helt disco-show med alt fra pailletter til plateau-støvler, når Le Freak går på scenen. Le Freak har gjort disco-musik til kult også blandt generationer efter disco-bølgen.

Le Freak, der blev dannet i 1995 og består af 6 aktive musikere, har været kåret som året live-navn på Skanderborg Festivalen. Ud over en lang række koncerter, har de spillet til afterparty for Madonna og Rolling Stones, som support for Anastacia og optrådt i VEGA i København. Debutalbummet “Le Freak” udkom i 2011.

Le Freak kan spille alle størrelser af og former for fester op med en utrættelig energi, så alle bare må op af stolene og være med. Og der bliver leveret hit på hit, så man helt sikkert får forbrændt nogle kalorier.

Kontakt tlf. 26390926 eller info@guco.dk for booking af Le Freak.

 Ring og hør nærmere

2639 0926

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Guco

Website af Mediamax