Dodo And The Dodos - booking eller forespørgsel

Dodo And The Dodos

Txt © Guco

Dodo And The Dodos har forsanger Dodo Gad i spidsen og består desuden af hendes mand Jens Rud og 3 andre musikere. En gruppe som har holdt sammen i 25 år, men som stadig går på scenen med sprudlende spilleglæde, der smitter.

I 1987 udkom Dodo And The Dodos’ debutalbum, som blev et af landets bedstsælgende debutalbums. Fra albummet vil de fleste sikkert genkende numre som “Gi mig hvad du har” og “Vågner i natten”, der hurtigt blev og stadig i dag er allemandseje. Succesen fortsatte med album nummer to med bl.a. nummeret “Sømand af verden” (fra 1988). Alt i alt er det blevet til syv albums med mange populære numre.

Dodo And The Dodos står på scenen, gør de det med overbevisende engagement. Det kan derfor ikke undre, at Dodo And The Dodos har formået at holde fast i deres publikum (de har en omfattende fan-klub), og de har formået at følge med tiden. At Dodo And The Dodos er et af Danmarks absolutte yndlingsbands, kan der vist ikke være tvivl om, og booker man dem, får man en sikker levering af numre, som alle kan skråle med på.

Kontakt os uforpligtende for information om pris og booking af Dodo And The Dodos på tlf. 26390926 eller info@guco.dk

 Ring og hør nærmere

2639 0926

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Guco

Website af Mediamax