Brohus & Møller - Booking eller forespørgsel

Varme koncerter med Ester Brohus & Knud Møller

Brohus & Møller

Txt © Guco

Brohus og Møller duoen består af den anerkendte sangerinde og sangskriver Ester Brohus og Knud Møller, der er kendt for sin kant og sit sublime guitarspil. Samarbejdet mellem de to musikere startede for mere end 10 år siden, da Knud Møller producerede Esters prisvindende album, ”Poor Pretty Little Me”.

Sammen turnéer og optræder Brohus og Møller for fyldte sale landet over med koncerter fyldt af overraskelser og gode historier. Duoen ledsages i øvrigt af korsangerinden Sabrina Brohus og guitaristen Mikkel Bøggild, der i sammenspil skaber en uformel og afslappet stemning for publikum.

Ester Brohus og co. er kendt for at levere meget personlige og nærværende koncertoplevelser i øjenhøjde, der bedst kan beskrives som et musikalsk frirum med meget højt til loftet. Det er country i bred forstand, og det er nede på jorden.

Med booking af Brohus & Møller kan I glæde jer til at opleve en hyggelig aften i musikkens tegn med entusiasme, lidenskab og imponerende guitarspil.

Få hurtigt svar på spørgsmål vedrørende info og booking af Brohus & Møller. Send os en uforpligtende forespørgsel på tlf 26390926 eller info@guco.dk og lad os hjælpe.Ring og hør nærmere

2639 0926

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Guco

Website af Mediamax