Musik teambuilding - sang, rytmer og bevægelse

Oplevelser med værdi

Musik Teambuilding

Txt © Guco

Sang, dans & stomp

Teambuilding med musik er vores speciale, og vi tilbyder Danmarks bedste koncepter inden for sangstomp og dans. Guco booking har leveret teambuilding-events til mere end 1200 danske virksomheder heriblandt Statsministeriet.
– – –

Vi vil gerne takke for et fantastisk og professionelt indslag!
Helle Thorning-Schmidt – København, den 14. januar 2013
Se flere udtalelser fra vores kunder »

– – –

  • Få et uforpligtende tilbud på musik teambuilding med det samme på tlf. 26390926 eller info@guco.dk 

Processen vigtigere end produktet – og det skal være sjovt!

Alle vores aktiviteter fokuserer som udgangspunkt på processen frem for det endelige resultat. Det må gerne ende med at lyde godt, men teambuildingens formål; at forbedre samarbejde, motivation, arbejdsglæde osv. er det vigtigste.

Hvorfor?

Teambuilding med dans, sang og stomp foregår i et forum, hvor samarbejde kan erfares i en helt anden kontekst end den daglige på arbejdspladsen. Hierarkiet er opløst for en kort stund, og direktøren er på linje med piccolinen. Hele kroppen og intellektet aktiveres ved musikudøvelse. Det er en kendsgerning, at hjernens ydeevne forbedres gennem musikudfoldelse og fysisk aktivitet. Det udfordrer således samarbejdet og styrker sammenholdet og motivationen.

Hvordan?

Alle mennesker besidder en basal sans for sang og rytmer. Ved teambuilding med musik og sang tages afsæt i denne basale musikalitet. Seancerne kræver derfor ingen forkundskaber. Alle kan være med. Guco booking samarbejder med Danmarks mest kompetente mennesker indenfor området. Gennem dialog sammensætter vi et program målrettet til jeres virksomhed og behov.

Hvornår?

Musikalsk teambuilding er på en gang underholdende og engagerende. Samtidig bidrager det med positiv energi ind i en gruppe, hvad enten man er ti eller tusinde deltagere. Book workshop med musik og sang ved kursus, medarbejderdagfirmafestjulefrokostsommerfest, optakt til eller afbræk i foredrag eller undervisning, ved sammenlægninger af afdelinger eller firmaer, ved besøg af internationale samarbejdspartnere, som fyraftens-arrangement eller bare med henblik på at styrke trivslen.

Sang og kor hitter

Især workshops med sang og kor er efterspurgt, fordi det ikke stiller høje krav til stedet, det skal foregå eller deltagernes påklædning og forkundskaber. Men som regel suppleres sang med både trin og klap, så hele kroppen kommer med, og seancen bliver et begejstrende og friskt indslag med smil på læben og sved på panden. Særligt gospel er populært. Et fleksibelt og moderne alternativ til sang er også body percussion, som i lighed med sang teambuilding ikke kræver rekvisitter o. lign.

Kontakt os på tlf. 6910 3350 eller info@guco.dk for information og booking af musikalsk teambuilding.

– – –

Det er det mest vellykkede teambuilding arrangement i min tid, og jeg har kun hørt positiv feedback.
Johan Burgaard – Analyse Danmark

Det var en oplevelse, som alle var begejstrede for, og der er den efterfølgende uge blevet sunget på kontorgangene til stor morskab og fornøjelse for alle. En helt igennem god oplevelse. Tusinde tak 🙂
Christina Lippert – Allianz Global Corporate & Specialty

Efter få minutter svingede hele medarbejdergruppen, selv de granvoksne og lidt mere reserverede mænd sang og svingede 100% med. Alle havde en fantastisk formiddag med fornyet energi og en rigtig god fælles oplevelse.
Flere nævnte endda, at de faktisk fik lyst til at gå til kor, for de havde oplevet en helt ny og anderledes glæde/fornemmelse efter vores 45 min. gospel event.

Peer Leth – Adm. Direktør, Troldtekt

– – –Ring og hør nærmere

2639 0926

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Guco

Website af Mediamax