Bobo Moreno (foto)

Booking af musik, underholdning, foredrag og teambuilding

Book en kunstner i genren…

Txt © Guco

Booking af kunstner til foredrag, ordstyrer, teambuilding, konferencier, underholdning m.m.


De største navne

Guco Booking samarbejder som bookingbureau med eliten inden for kunst og kultur i Danmark. Vi booker et væld af fremragende solister, kendte bands og foredragsholdere.

Tryghed

Alle aftaler om booking af kunstnere, koncepter og events bekræftes med skriftlig kontrakt, så du som kunde altid har sikkerhed for dit arrangement. Og skulle det ske, at kunstneren bliver forhindret på grund af sygdom, så hjælper vi dig med at finde det bedste alternativ uden ekstra omkostninger.

Kvalitet & nytænkning
Vi er et bookingbureau, som sætter en ære i at levere den bedste løsning til dig og holder løbende et vågent øje med udviklingen. Enhver form for ris/ros og forslag til nye koncepter eller forbedringer er meget velkommen.

Inspiration & hjælp

Tøv ikke med at kontakte os uforpligtende på info@guco.dk eller tlf. 26390926 for information om priser og booking af musik, foredrag, firmafest, teambuilding m.m. Du er også velkommen til at sende en booking forespørgsel i feltet til højre.

Sådan foregår en booking

Få vejledning og et uforpligtende tilbud.
Takker du ja, laver vi en booking og sikrer dig et succesfuldt event.

 

 1. Kontakt os og få vejledning
  Ring til os på tlf. 26390926 eller send en forespørgsel på dit event eller den kunstner, du ønsker booking af.
  Du kan også udfylde vores bookingformular (i højre side) med detaljer om dit event f.eks. tidspunkt, lokalitet, forventede antal deltagere, anledning osv. Jo flere detaljer desto bedre. Din henvendelse behandles fortroligt og er helt uforpligtende.

 2. Du får et uforpligtende tilbud
  Ud fra dine ønsker sender vi dig et tilbud med forslag til dit event eller prisen på din ønskede kunstner. Ved forespørgsel på booking af kunstner, får du tilbud indenfor 24 timer. Ved forespørgsel på event, tager vi os god tid til i dialog med dig at sammensætte et godt og gennemført program.

 3. Vi laver en booking
  Hvis du takker ja til vores tilbud, laver vi en booking og sender dig en kontrakt, hvor alle detaljer er beskrevet. Den skal du underskrive og returnere til os, før aftalen er gældende. Kontrakten udgør faktura, med mindre du handler på vegne af en offentlig virksomhed, hvor vi i stedet fakturerer elektronisk.

 4. Vi sikrer dig et succesfuldt event
  Når du booker hos os, hjælper vi dig med alle de ting – store som små – der danner fundamentet for et vellykket arrangement. Vi er et bookingbureau med mange års erfaring, og kan vurdere, hvad der kræves af faciliteter m.m. Vi glæder os til i tæt dialog med dig at stå for dit næste event.

Vi booker alle de største navne indenfor kunst og kultur i Danmark

Booking af musik, underholdning, teambuilding, foredragRing og hør nærmere

2639 0926

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Guco

Website af Mediamax