Eksklusiv Dinnermusik

Booking af dinnermusik

Txt © Guco

Dinnermusikken giver mulighed for unikt præg på festen.

Dinnermusikkens rolle
Musikken ved en reception eller under en middag skal som regel være diskret og give mulighed for samtale mellem gæsterne. Ikke desto mindre er dinnermusikken essentiel for stemningen og den måde hvorpå – positivt eller negativt, vi efterfølgende husker arrangementet.

Traditionel dinnermusik
Almindeligvis og måske af gammel vane vælger mange at hyre en pianist eller en duo/trio med klaveret som omdrejningspunkt. Det kan være praktisk, hvis der til lejligheden også skal akkompagneres sange eller anden underholdning.

Anderledes dinnermusik

Vælger man i stedet at bruge guitar som det bærende instrument for eksempel sammen med en kontrabas, får man en mere unik og cool løsning. Guitarlyden og kontrabassen forplanter sig på en behagelig måde i lokalet og danner en hyggelig atmosfære. Kontrabassen er desuden visuelt et smukt instrument, som pynter i de fleste lokaler – endda på et stativ, når musikeren holder pause.

Unik dinnermusik

Drister man sig endnu videre, så er det de færreste, der har oplevet en rigtig harpe og bratsch spille sammen under en festmiddag eller reception. Ikke desto mindre er det en fremragende løsning, som med sikkerhed vil tilføre jeres fest et smukt og unikt præg.

Flere muligheder…

Mulighederne er mange. Kontakt os uforpligtende allerede i dag på tlf. 26390926 eller info@guco.dk for inspiration og booking af eksklusiv dinnermusik.Ring og hør nærmere

2639 0926

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Guco

Website af Mediamax