The Antonelli Orchestra - booking eller forespørgsel

Orkestret fra "Vild med dans"

The Antonelli Orchestra

Txt © Guco

The Antonelli Orchestra kan bookes i forskellige setups og med gæstesolister. Kontakt os uforpligtende for booking af The Antonelli Orchestra.

The Antonelli Orchestra er kendt fra programmet “Vild med Dans” på TV2. Her styrer de i sikker stil gennem alt lige fra cha cha cha og tango til swing-udgaver af moderne pop.

Husorkester for et danseprogram blev ellers ikke umiddelbart anset for at være jobbet med størst prestige. Men The Antonelli Orchestra har med deres store professionalisme og modige tilgang til de mange helt ukendte genrer formået at skabe et orkester og en lyd, som har en bemærkelsesværdig rolle i programmet. BBC har således udnævnt The Antonelli Orchestra som verdens bedste “Vild med Dans-orkester”.

Sideløbende med “Vild med Dans” har The Antonelli Orchestra udgivet albummerne “Vild med Dans” i 2005 og “Antonelli Orchestra Loves Christmas” i 2009.

Det 10 mand store orkester er sammensat af Claes Antonsen, der har spillet sammen med mange af de helt store navne indenfor dansk pop/rock. Her er tale om 10 af Danmarks bedste musikere, der hver især har masser af erfaring fra den danske musikscene. Og så er The Antonelli Orchestra sammensat på baggrund af en stor portion god kemi, som tydeligt mærkes i deres performance på scenen.

Booking af The Antonelli Orchestra på tlf. 26390926 eller info@guco.dk

 Ring og hør nærmere

2639 0926

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Guco

Website af Mediamax