Moonjam - booking eller forespørgsel

Moonjam

Txt © Guco

Er man til sprød saxofon pakket ind i lækre pop/rock-numre, så er det Moonjam, man skal have fat i.

Siden det første album i 1987 er der kommet et utal af hits til, så der er et stort repertoire at lytte til, synge med på og danse til.

Moonjam er dannet af brødrene Morten og Rasmus Kærså på hhv. keybooard/vokal og bas. Morten Kærså står således også for de fleste af Moonjams kompositioner.

Det helt store gennembrud fik bandet i 1990 med “Bag de blå bjerge” og i 1992 med “Songs for Saxophone”. I dag har bandet mere end 15 albums bag sig, og Moonjam har en stor fanskare i Østen. Der ud over har de arbejdet sammen med andre om børneplader og musicals samt komponeret filmmusik.

Moonjam kan med lethed spille den store scene op, og der er sikkerhed for, at der er noget for enhver smag. Musik med iørefaldende temaer og slidstærke arrangementer.

Kontakt tlf. 26390926 eller info@guco.dk for booking af Moonjam.

Moonjam er tilbage

Txt © Guco

Det danske pop-band Moonjam er tilbage i storform efter 7 års pause. De forfører og fortryller med deres karakteristiske ørehængere og masser af saxofon og beats, som får folk i feststemning.

Moonjam tog et langt break lige efter årtusindskiftet, men efter udgivelsen af guldplade-succesen “Flashback” i 2007 og “Raining In Asia” i 2009 har gruppen stille og roligt indtaget de danske festivalscener, kultur- og teatersale samt klubber med stor succes.

Fra 1987 og 14 år frem solgte Moonjam tæt på en halv million plader og spillede knap 600 koncerter. Dette enorme “forarbejde” bærer nu frugt igen.

Moonjam er seriøst tilbage på den danske scene – mere gearet end nogensinde før til at forføre og fortrylle, fremadrettet over blå bjerge mod nye horisonter.

Bagkataloget er kæmpe stort med masser af hits fra firserne og halvfemserne f.eks. sange som “Sarai,” “Tickets to pace” og “Gennem ild og vand.” Læg dertil de tolv nye sange fra “Raining in Asia,” som er kreeret med omhu og kærlighed og med en sand stjernebesætning:

Morten Kærså – sang og keyboard
Rasmus Kærså – bas
Benjamin Koppel – saxofon
Klaus Menzer – trommer
Mikkel Nordsø – guitar

Kontakt os uforpligtende for booking af koncert med Moonjam på tlf. 26390926 eller info@guco.dk

 Ring og hør nærmere

2639 0926

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Guco

Website af Mediamax