Ester Brohus Band - booking eller forespørgsel

Ester Brohus Band

Txt © Guco

Ester Brohus Band er noget af det bedste og mest autentiske country, man kan opdrive her til lands.

Ester Brohus er Danmarks ukronede country-dronning, og hendes koncerter har et nærvær og en autencitet, så man føler sig hensat til country-musikkens arnested.

Countrymusik er andet end fine melodier, det er også fortællinger fra den virkelige verden, og dem kan Ester Brohus i den grad fortolke gennem sin musik.

Ester Brohus har med sin unikke stemme skabt sig et trofast publikum i hele Danmark. Intet sted er for stort eller småt for Ester Brohus og hendes band. Hun optræder der, hvor de ønsker hende. Lige fra de små lokale scener til store festivaller, men også landets kirker er blevet flittigt besøgt. Det unikke rum giver en intim stemning og fabelagtig lyd.

En aften med Ester Brohus Band er en aften, hvor man for en stund glemmer tiden og må trække på smilebåndet af hendes sang og charme kombineret med hendes historier og anekdoter. Med sig har hun guitaristen gennem mange år, Janus Bechmann, på bas David Stevens og datteren Sabrina Brohus på kor.

Ester Brohus har for længst droppet de to årlige turnéer. Nu spiller hun hele året, for som hun siger; “hvorfor holde pause fra det, som man elsker mest?”

Udgivelser af Ester Brohus:
Ester Brohus debuterer i 1992 med “The Perfect Way”.
The Letter i 1994
Heart Of Desert Longing i 1995
Happy to be lonely i 1998
Poor Pretty Little Me i 2001
Come To Me i 2002
When Time Comes i 2004
The Perfect Way – Best Of i 2006.
Comming Home 2010.

Ester Brohus modtog i 1995 sin første Grammy for albummet “Heart of Desert Longing”.

CD-udgivelsen “Poor Pretty Little Me” blev tildelt hele tre titler: “Årets danske vokalist”, “Årets danske folk-sangskriver” og “Årets countryalbum”. Sidstnævnte titel gik også til Ester for hendes album “Come to Me”.

Kontakt tlf. 26390926 eller info@guco.dk for booking af Ester Brohus Band.

 Ring og hør nærmere

2639 0926

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Guco

Website af Mediamax