Die Herren - booking eller forespørgsel

U2 kopi-band

Die Herren

Txt © Guco

Kontakt os uforpligtende for pris og booking af Die Herren – et af landets bedste kopibands.

Om man er til U2 eller ej, så er der ingen tvivl om, at Die Herren præsenterer U2 kopimusik 100% autentisk, så musikken bliver medrivende og finder sin vej ind under huden, og publikum får en vaskeægte oplevelse.

Bandet blev dannet i 1991. I 1997 udgav Die Herren enkelte egne kompositioner, men de spiller i dag udelukkende U2-musik. Og det bliver ikke til så lidt sceneoptræden; Die Herren spiller cirka 80 koncerter om året og har turneret i det meste af Danmark samt spillet i flere lande i Europa inklusive Grønland. Desuden har Die Herren været udsendt af forsvaret til flere krigsegne. Siden 2005 har Die Herren desuden spillet U2-musik til Gudstjenester rundt om i landet, hvor selve Gudstjenesten er bygget op omkring U2-sangenes tekster.

Navnet Die Herren har intet med U2 at gøre. Det stammer fra den første koncert, som skulle holdes til en udklædningsfest med temaet “Drag Queen”. Pointen var at navnet skulle indeholde det kvindelige “Die” og det mandlige “Herren”, men hvad bandet glemte at tænke på var, at “Die Herren” er den grammatisk korrekte udgave af “Herrerne” i flertal på tysk.

Die Herren rammer U2s unikke lyd helt fantastisk. Men når det gælder om at underholde publikum, lader Die Herren sig ikke begrænse. Her får fantasien frit løb i forhold til scenekostumer, rekvisitter og gæster på scenen.

Booking af Die Herren på tlf. 26390926 eller info@guco.dkRing og hør nærmere

2639 0926

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Guco

Website af Mediamax