Mick Øgendahl

Txt © Guco

Mick Øgendahl er en af Danmarks mest kendte stand-up komikere, og han formår til fulde at fylde scenen ud med sin energiske optræden trods en højde på “bare 169 cm”.

Mick Øgendahls karriere startede, da han som 20 årig begyndte at optræde med stand-up. 6 år senere i 1999 brød Mick Øgendahl for alvor igennem på TV i satireserien “Intermezzo” på DR.

I 2000 fik Mick Øgendahl succes, da han stod på scenen med sit eget show “Micktrix”, og siden er der kommet flere onemanshows til.

Sideløbende med sine shows har Mick Øgendahl arbejdet sammen med en række andre komikere om manustriptforfatning eller udvikling af satireserier bl.a. har han arbejdet sammen med Rune Klan om programmerne “Tak for i aften” på TV2 Zulu, som blev et kæmpe seer-hit.

I 2007 skrev Mick Øgendahl i samarbejde med Rasmus Heide filmen “Blå mænd”, som blev den næstmest sete danske film i 2008. Efterfølgende er det blevet til flere film, ligesom Mick Øgendahl har lagt stemmer til en række tegnefilm.

Mick Øgendahl vandt prisen “Årets Komiker” ved Zulu Comedy Galla i 2012.

Mick Øgendahls stand-up tager udgangspunkt i det almindelige menneske og rammer derfor bredt. Han tager ubesværet tunge såvel som hverdagsemner op og gør dem sjove, så alle er sikre på at få sig et rigtigt godt grin.

Kontakt os på tlf. 26390926 for og booking af Mick Øgendahl.Ring og hør nærmere

2639 0926

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Guco

Website af Mediamax