Tue West - booking eller forespørgsel

Tue West

Txt © Guco

Man er aldrig i tvivl om, at det er et af Tue Wests hits, når man tænder for radioen og hører den karakteristiske nasale stemme og de originale, underfundige tekster og iørefaldende folk/pop/rock-melodier.

Tue West har modtaget flere priser bl.a Statens Kunstfonds pris for rytmisk musik, P3’s Talentpris (2003) og en Danish Music Award for Årets bedste Popudgivelse (2005).

Tue West er et musikalsk naturtalent, der voksede op i et musikermiljø. Han spillede trommer som 3-årig og dannede sit første band som 10-årig. I teenage-årerne komponerede Tue allerede musik til lokale bands og spillede selv.

Senere begyndte Tue at give koncerter med sine selvskrevne tekster og selvkomponerede melodier, hvilket førte til spilletid på DRs P3 “Karrierekanon”. Mere skulle der ikke til for Tue Wests iørefaldende melodier og underfundige tekster, før pladeselskaberne stod i kø, og albummet “Tue West” med sangene “En sang om kærlighed”, “Sig du er sikker” og “Hun er fri” blev skabt i 2003.

I 2005 Udgav Tue West “Meldingen Kommer” (inkl. P3s ugens uundgåelige “Tankespind”), i 2008 “Vi er nået hertil”, i 2010 “Lige ved og næsten” og i 2011 “Ikke.. Regulere.. Mere”. Efter i alt 10 års udgivelser af egne tekster og kompositioner udgav Tue West “En anderledes opsamling” i 2013.

Kritikere har sagt, at Tue Wests nyeste udspil viser en større alvor, men følger man Tue West på Twitter og Facebook, er der ingen tvivl om, at der her er een, der stadig elsker at komme ud og spille sin musik.

Kontakt os på tlf. 26390926 eller info@guco.dk  for info og booking af Tue West.Ring og hør nærmere

2639 0926

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Guco

Website af Mediamax