Sinne Eeg - booking eller forespørgsel

Jazz-sangerinde

Sinne Eeg

Txt © Guco

Sinne Eeg har på kort tid markeret sig som en af landets mest lovende talenter som jazz-sangerinde.

Sinne Eeg er vokset op i et hjem med en stor samling jazzplader på forældrenes hylder. En samling som Sinne flittigt sørgede for ikke samlede støv.

I 1997 kom hun ind på musikkonservatoriet i Esbjerg, og siden har det ellers taget fart for Sinne Eeg.

Sinne udgav allerede i 2003 sit første album “Sinne Eeg”, og i 2007 kom albummet “Waiting for Dawn”, som var Sinnes store gennembrud, og for hvilket Sinne vandt en “Danish Music Award” i kategorien “Vocal jazz album of the year”. Efterfølgende er der kommet flere albums til; “Kun en drøm” 2008, “Remembering You” 2010 og “Don’t Be So Blue” 2011. Sideløbende hermed har Sinne Eeg tourneret i Europa, Kina og Japan, og alle steder er der stor interesse for hendes fantastiske vokal, hendes egne kompositioner og spændende fortolkninger.

Når Sinne Eeg står på scenen, sker der ting og sager, for Sinne nyder at være impulsiv i samspillet med musikerne. På trods af hendes åbenlyse kæmpe talent, fortolker hun musikken på en meget dansk og afdæmpet facon. For Sinne er det ikke nødvendigt at gøre musikken sofistikeret eller svær for at vise, hvor god man er.

Kontakt tlf. 26390926 for booking af Sinne Eeg.

 Ring og hør nærmere

2639 0926

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Guco

Website af Mediamax