Peter Viskinde - booking

Book manden bag mange af Big Fat Snake's hits bl.a. No Peace Like In Heaven

Peter Viskinde

Txt © Guco

Booking af Peter Viskinde.

Den 6. marts 2017 udkommer Peter Viskindes nye album ned titlen “Spil Lys”.

Forinden udkommer singlen “Hvad ku’ jeg ha’ gjort” den 7. november. “Hvad ku’ jeg ha’ gjort” er en stille sang, som afspejler Peter Viskindes vinter-mode; en følelse som dette år er lettere forstærket, da lige netop 7. november er årsdagen for hans elskede mors død. Sangen er dedikeret til hende, og tekstuniverset er et langt spørgsmål om, hvad han kunne ha’ gjort bedre.

Mandag den 2. januar udkommer anden single fra albummet: “Hey Ho – Nu lægger vi fra land”. Det er en meget optimistisk sang om at se fremad, følge lyset. Efter Peters egen ydmyge mening, har sangen nået den – i hans verden – svære kombi af tempo, tekst og melodi, der går i skøn, organisk forening. Peter Viskinde “har lånt” beatet fra Bob Dylans udgave af hans egen “Chimes of Freedom”, som han sammen med Quincy Jones’ orkester leverede ved koncerten foran Capitol, da Bill Clinton blev indsat som USA´s præsident i 1992. Udover tempo og beat har sangen dog intet med Bob Dylans at gøre.

Sangene på albummet “Spil Lys” tegner til på magisk vis at fange Viskindes humørs hjørner som aldrig før.

Glæd jer til forårsturen hvor de fleste af sangene fra det nye album vil være at finde i sættet i forening med sange fra Viskindes bagkatalog “No Peace Like In Heaven”, “Savner en som dig”, “Hele vejen hjem” og mange flere.

Triotur-periode er fra slut februar til start april. Bandet samler vi i midten af maj, og Peter Viskinde Band vi vil være at høre på festivaller mv. sommeren igennem.

Kontakt Guco Booking & Management for yderligere info og booking af Peter Viskinde på tlf. 26390926.Ring og hør nærmere

2639 0926

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Guco

Website af Mediamax