Jette Torp - booking eller forespørgsel

Jette Torp

Txt © Guco

Jette Torp bookes hos Gunnertoft Booking & Management.

Ud over en fabelagtig sangstemme er der ingen tvivl om, at Jette Torp har en stor portion jysk humor med de typiske undertoner af ironi. Men med Jette Torp får man alt andet en den klassiske ironiske distance, for her er tale om en kvinde, der på alle måder er nærværende.

Det startede med en båndoptager på pigeværelset og klaverundervisning, og udviklede sig hurtigt til at optræde for familien med egne sange og melodier. Motivationen for musikken steg yderligere på et efterskoleophold, og så var der ingen vej tilbage.

Jette kom ind på Musikkonservatoriet og dannede bandet Dirty Dolls med to andre piger. I Dirty Dolls udviklede de den koreografiske og humoristiske indpakning af numrene, som Jette Torp er så kendt for.

I 1988 var det tid til at prøve noget helt nyt, og Jette udkom med sit første album “Here I Am”. Siden er det blevet til mange flere albums og dannelsen af Jette Torp Band, men sideløbende har Jette også prøvet kræfter med bl.a Varieté og “Vild med Dans” på TV2 og meget mere.

I 1991 fik Jette Torp sit landsdækkende gennembrud med samarbejdet med Finn Nørbygaard og showet “Biz”. Årene derefter gik Jette solo og arbejdede sammen med flere bl.a. landets større orkestre og Kurt Ravn.

Booker man Jette Torp, får man en alsidig kvinde med masser af gedigen humor og lækre sange i en indpakning af et energifyldt show.

Kontakt os uforpligtende på tlf. 26390926 eller info@guco.dk for booking af Jette Torp. Jette Torp kan bookes med eget band eller som gæstesolist.Ring og hør nærmere

2639 0926

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Guco

Website af Mediamax