Jesper Lundgaard - booking eller forespørgsel

Jesper Lundgaard

Txt © Guco

Jesper Lundgaard er vokset op med musik og sang allerede i en tidlig alder i skolens sangkor. For Jesper kom uddannelse dog i første række, og efter handelshøjskolen arbejdede han 4½ år som speditør, inden han i 1994 endelig udgav egne sange på pladen “Love Of Nature”.

Herefter blev Jesper Lundgaard opdaget af en kendte engelsk sangpædagog, som opfordrede Jesper til at uddanne sit åbenlyse sangtalent i London. Det blev et skridt, som for Jesper betød en tilbagevenden direkte til de store hovedroller på den danske musicalscene, som Jean Valjean i “Les Misérables” på Aalborg Teater i 1996.

Gennem årene er det blevet til hovedroller i mange flere musicals bl.a. ”Phantom”, ”Blodbrødre”, ”Julius”, ”Jekyll & Hyde”, og ”Cyrano”.

Udover at synge de store musicalscener op, lever Jesper Lundgaards stemme nemt op til de største symfoniorkestre rundt om i landet. Således har Jesper indspillet med bl.a. Aarhus og Sønderjyllands Symfoniorkester, da han udsendte sine CD’er “Jesper Lundgaard” 1998, “Symphony For My Love” 1999, “Jesper Lundgaards Glade Jul” 2000, ”Jesper Goes Elvis” 2002, “Julekoncerten” 2004.

Sideløbende med udgivelserne er det blevet til et væld af jule- og nytårskoncerter og turnéer. De senere år har Jesper Lundgaard stået i spidsen for flere sprudlende shows bl.a. med sange af hans store idol, Elvis.

Der er ingen tvivl om, at publikum elsker Jesper Lundgaard, og han har da også allerede modtaget flere publikumspriser.

 

Kontakt tlf. 26390926 eller info@guco.dk for info og booking af Jesper Lundgaard.Ring og hør nærmere

2639 0926

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Guco

Website af Mediamax