Henning Stærk - booking eller forespørgsel

Henning Stærk

Txt © Guco

Henning Stærk er en af dansk rocks mest elskede og respekterede sangere.

I 40 år har Henning Stærk gjort landevejene usikre med sine spidse læderstøvler, og hans karriere har budt på så bemærkelsesværdige højdepunkter bl.a. en andenplads i Danmarksmesterskabet i pigtrådsmusik i 1967, medlemskab i grupper som Spillemændene, Gnags og Hounddog Allstar.

Henning Stærks lange solokarriere har resulteret i tre platinplader, fire guldplader, en grammy, en filmrolle og mere end tretusinde koncerter.

Udover enhver krog af Danmark har han også optrådt steder som Texas og Nashville, England, Tjekkoslovakiet, Tyskland, Schweiz, Frankrig, Norge og Sverige. Henning Stærks liveoptræden er nøglen til, at hans trofaste publikum stadig valfarte til hans koncerter for at opleve en show-mand med smittende veloplagthed og et brændende ønske om at skabe en fest omkring musikken.

Rock’n’Roll genren har altid har været omdrejningspunktet i Henning Stærks karriere. Ved hans koncerter er der udover sange fra hans seneste CD ”STÆRK” også lejlighed til at høre de sange, han har gjort til elskede klassikere f.eks. ”Sweetheart”, ”Cheque Book”, ”Fire” og ”Dreams To Remember”.

Henning Stærks faste live band er Mick Rasmussen på guitar, Kristian Fogh på tangenter, Janus Rau på bas & Sune Bahr på trommer. Alle musikere back’er desuden op på kor.

Kontakt tlf. 26390926 eller info@guco.dk for info & booking af Henning stærk.Ring og hør nærmere

2639 0926

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Guco

Website af Mediamax