Ester Brohus - booking eller forespørgsel

Country sangerinde

Ester Brohus

Txt © Guco

Book Ester Brohus – Danmarks ukronede country dronning.

Med Ester Brohus’ karismatiske stemme og fantastiske indlevelse fremfører hun country, egne ballader, gospel-klassikere og blues, som begejstrer publikum på spillesteder overalt i Danmark.

Ester Brohus har baggrund i den kristne musik, særligt gospel, som hun sang og optrådte med sammen med sin familie, allerede da hun var barn. Da hun var i sine tyvere, hentede Ester mere og mere inspiration fra amerikansk countryrock og begyndte at komponere sine egne sange.

Debutalbummet “The Perfekt Way” udkom i 1992, og titelsangen hittede stort. Efterfølgende er debutalbummet blevet fulgt af 8 albums, hvoraf 3 har vundet prisen Året Danske Country Album (i 2001 med “Poor Pretty Little Me”, i 2002 med “Come To Me” og i 2004 med “When Times Comes”). Derudover har Ester Brohus vundet 2 priser for sin vokal og en pris for sit sangskrivertalent.

Når man booker Ester Brohus, får man mere end bare musikken. For Ester kan ikke komme udenom, at hun med sin opvækst i Hjørring har en god portion lun jysk humor med i bagagen – en humor som man mærker, når hun deler anekdoter om sit liv med musikken med publikum mellem numrene.

“Country er sundt for sjælen” – Ester Brohus

Kontakt tlf. 26390926 for info og booking af koncert med Ester Brohus.

 

Eksklusivt indslag med Ester Brohus

Txt © Guco

Book Ester Brohus til et eksklusivt indslag ved firma arrangementet eller receptionen!

“Musikalsk” og “stædig” er to ord som beskriver godt Ester Brohus’ karriere. Ester Brohus valgte tidligt at forfølge sin drøm om at skabe sig en karriere som sanger og sangskriver, og siden pladedebuten ”Ester” og hittet ”Perfect Way” i 1992 og indtil i dag har hun manifesteret sig som vores stærkeste og mest originale country inspirerede artist i Danmark. ”Country-musik er sundt for sjælen”, siger hun. Og hvis nogen skal vide det, så må det om nogen være Ester Brohus.

Ester Brohus skriver selv musik og tekst, som hun fremfører med sjæl og glød. Hun fremstår i dag som en fremragende sangerinde og sangskriver. Hendes musik og tekster er på en gang tidløse og aktuelle.

Ester Brohus forstår at sætte sit helt personlige præg på såvel egne og andres sange. Hun har et stort hjerte for ”skæve” eksistenser. Således er hun aktuel på de danske scener og i de danske fængsler. Den lille sangerinde med den magiske stemme trækker desuden fulde huse i de danske kirker.

 Ring og hør nærmere

2639 0926

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Guco

Website af Mediamax