Erik Grip - booking eller forespørgsel

Visesanger

Erik Grip

Txt © Guco

Erik Grip er komponist og visesanger, kendt som troubadouren med den karakteristiske ru stemme og kærlighed til Danmark.

Som ung fik Erik Grip sangundervisning, og musikken slap han ikke, selvom han ved siden af tog en uddannelse som arkitekt. Han spillede i studieårene med flere folk-bands bl.a. med Sten Weidinger og Annemarie Brink Olsen. Sammen med sidstnævnte debuterede han med singlen “Pige i Rødt”.

I 1975 kom Erik Grips første eget album så med fortolkninger og musik til Frank Jægers viser.

Siden har Erik Grip komponeret et hav af melodier, hvoraf nogle af de mest kendte og elskede er “Velkommen i den grønne lund”, “Små hjul” og “Rose skal vi danse”.

Erik Grip er desuden blevet meget kendt for sin fortolkning af “Åbent Landskab”. Han har vundet en række priser bl.a. platin for albummet “16 Hits” i 2004.

At Erik Grip brænder for visen og deltager aktivt i sit nærsamfund, er der ingen tvivl om. Han har betrådt flere medlemsposter både som musiker, men også som et interesseret og samfundsbevidst menneske.

I 2013 fejrede Erik Grip sit 50 års scenejubilæum, så det er et menneske, der giver en sikker levering, hvad enten det er solo, i band eller ved syngsammen-arrangementer. Publikum kan se frem til at opleve både gamle og nyere tekster og en smittende spilleglæde.

Kontakt tlf. 26390926 eller info@guco.dk for booking af Erik Grip.

 Ring og hør nærmere

2639 0926

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Guco

Website af Mediamax