Eddie Skoller - booking eller forespørgsel

Eddie Skoller er en "rigtig" entertainer

Eddie Skoller

Txt © Guco

Edward “Eddie” Ralf Skoller

Som voksen dansker er det svært ikke at synge, når man siger sætningen “Take It Easy Boy Boy”, og det er svært ikke at tænke på Eddie Skoller, mens man gør det.

Eddie Skoller flyttede med sine forældre til Danmark som 6 årig. I første omgang var det ikke som musiker eller entertainer, at hans karriere tegnede sig. Han blev student fra Stenhus Kostskole og uddannet økonom fra Handelshøjskolen i København. Herefter fik han job i Danfoss og kom senere til Bladkompagniet. Eddie havde dog hele tiden en drøm om at blive entertainer, og i 1968 lykkedes det ham endelig at få foden indenfor på DR.

I 1969 debuterede Eddie med sit eget show, som blev fulgt op af en række meget populære shows i 1980’erne, hvor han bl.a. blev kendt for sange som “What Did You Learn In School Today”. I 1986 spillede Eddie Skoller rollen som pianisten Leo Mathisen i filmen “Take It Easy”.

Når man booker Eddie får man hele pakken med sang og underholdning på højt plan. Man får en super erfaren entertainer, der både begår sig på dansk og engelsk, og som med lethed vil bemærke, hvad publikum vil værdsætte mest og indretter showet derefter.

Kontakt os uforpligtende om pris og booking af Eddie Skoller på tlf. 26390926

 Ring og hør nærmere

2639 0926

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Guco

Website af Mediamax