Annette Heick - booking eller forespørgsel

Annette Heick

Txt © Guco

Annette Heick er en af Danmarks mest begavede kvinder indenfor sang og performance. Godt nok blev hun først kendt som Keld og Hildas datter, men siden har hun vist, at hun så absolut kan stå på egne ben.

Oprindeligt var det dog ikke musikken, hun havde planlagt at gøre karriere indenfor. Fra 1987 til 1996 arbejdede hun som journalist først for B.T. og sidenhen for Se og Hør.

Som sangerinde slog Annette Heick igennem for første gang med Tommy Seebach i 1988 med hittet “Du skælder mig hele tiden ud”. Det var dog først noget senere, i 2005 at hun udkom med debutalbummet “Right Time”. Hun har optrådt med en lang række kendte musikere, medvirket i musicals og været på omfattende Danmarksturnéer med andre store sangere.

Siden Annette Heick blev et kendt og elsket ansigt, har hun være vært på en række TV-programmer både på DR, TV2 og TvDanmark. At hun også har en elsket stemme er tydeligt, da hun har arbejdet med at lægge stemmer til en lang række store tegnefilmsproduktioner.

Amnette Heick ejer en stor portion humor, som man ikke kommer udenom, hverken når man booker hende med band eller til foredrag om det gode grin. Hun er den glade pop-pige, som kan stå på scenen foran enhver form for publikum og starte festen.

Booking af Annette Heick. Kontakt os uforpligtende for info og booking af Annette Heick som solist eller konferencier på tlf. 26390926 eller info@guco.dk

 Ring og hør nærmere

2639 0926

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Guco

Website af Mediamax