Anders Blichfeldt - booking eller forespørgsel

Anders Blichfeldt

Txt © Guco

De fleste danskere har sunget med på “Bonsoir Madame”, “Female Voice” eller “Sittin’ In A Window” og kender Anders Blichfeldts karakteristiske stemme, når han bl.a. har givet den gas i Big Fat Snake.

Allerede som barn spillede Anders flere forskellige instrumenter. Op gennem teenagealderen var det guitaren og sangen, der blev Anders foretrukne. Og det var med guitaren i hånden, at han allerede som ung spillede med i flere bands.

I 1990 fandt Anders Blichfeldt sammen med fire andre musikere og dannede Big Fat Snake, til hvilket han skrev flere store hits. Anders vandt en Grammy i 1998 som Årets Sanger. Samtidig med arbejdet i Big Fat Snake, har Anders lavet solo-CD’erne “UNO” i 2001, “Club Kai” i 2002, og “Born To Be Blue” 2005. Sidstnævnte med DR Bigbandet.

Anders Blichfeldts store stemme spænder bredt, om det er på de store scener med band eller bigband, eller til intime koncerter. Og ligegyldigt om man booker ham til firma-arrangementet, brylluppet eller festen, så lever Anders’ stemme altid op til forventningerne!

Anders tilbyder også musikalske foredrag med udgangspunkt i sit eget liv. Kontakt os uforpligtende for pris og booking af Anders Blichfeldt. Anders Blichfeldt er kendt og elsket som forsanger i Big Fat Snake gennem mere end 20 år. Men det er også muligt at booke ham til solo-optræden med Big Band eller med et lille intimt, akustisk setup.

Anders Blichfeldt – Booking på tlf. 26390926 eller info@guco.dkRing og hør nærmere

2639 0926

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Guco

Website af Mediamax