Moderator / Ordstyrer - booking eller forespørgsel

Vi sikrer den rigtige ordstyrer til jeres arrangement

Ordstyrer / Moderator

Txt © Guco

Booking af ordstyrer/moderator

Lige som et symfoniorkester har brug for en dirigent, har debatprogrammer, -arrangementer og –konferencer også behov for en ordstyrer eller moderator, der viser retning, skaber overblik og struktur.

Ordstyreren er altafgørende for, om en paneldebat eller en konference forløber konstruktivt eller underholdende. En dygtig ordstyrer formår med sin viden og kompetencer at stille de rigtige spørgsmål og derved at opnå klare og præcise svar. Den habile ordstyrer leder og styrer debatten troværdigt med sikker hånd og sikrer en sammenhængende og god helhedsoplevelse for såvel deltagere som tilhørere.

At vælge den rigtige ordstyrer/moderator, så stilen og tilgangen netop passer til jeres arrangement, er essentielt for et godt forløb. Ofte er det en fordel at vælge en kendt og anerkendt ordstyrer, fordi denne kan øge fokus og interesse omkring det valgte emne og arrangementet som helhed.

Hos Guco Booking og Management arbejder vi professionelt med formidling af ordstyrere og moderatorer, og vi hjælper med at udvikle events, arrangementer og debatter landet over, så de bliver succesfulde. Vi tilbyder grundig forberedelse og rådgivning, et stort netværk at aktuelle, anerkendte og eftertragtede ordstyrere samt et indgående kendskab til ordstyrernes spidskompetencer.

Vi tager os den fornødne tid til at finde den helt rigtige ordstyrer tilpasset netop jeres arrangement, der har dokumenteret evne og erfaring med at levere en kvalitetssikret, professionel service.

Hos Guco Booking & Management kan du booke de allerbedste ordstyrere i Danmark med hver deres stil og tilgang, hvoraf mange er kendte ansigter fra TV. Vi kan med vores erfaring og udbud af kompetente ordstyrere sikre et succesfuldt arrangement efter jeres behov og ønsker.

Vi formidler også navne, som ikke er præsenteret her på siden, så tøv ikke med at kontakte os uforpligtende vedrørende en forespørgsel.

Få hurtigt svar på spørgsmål vedrørende info og booking af ordstyrere. Send os en uforpligtende forespørgsel på tlf  26390926 eller info@guco.dk og lad os hjælpe.

 Ring og hør nærmere

2639 0926

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Guco

Website af Mediamax