Gunnertoft Gospel Singers - booking

Gennemført professionelt gospelkor med sangere fra hele landet

Gunnertoft Gospel Singers

Txt © Guco

Findes der et gospelkor i Danmark, hvor alle sangere er passionerede, professionelle og med en konservatorie-uddannelse i bagagen? Et gospelkor som har solgt over 185.000 eksemplarer af sine 2 udgivelser? Et gospelkor som har back’et for bl.a. Erann DD, Søs Fenger, Martin Brygmann, Julie Berthelsen, James Sampson og mange flere?

Svaret er Gunnertoft Gospel Singers. Gospelkoret har eksisteret siden 2009 og på kort tid markeret sig som landets bedste gospelkor til dato. Således havde koret f.eks. nummeret Have Yourself A Merry Little Christmas med på EMI’s compilation jule-CD “Now Christmas 2012”.

Kontakt tlf. 26390926 eller info@guco.dk for booking af Gunnertoft Gospel Singers.

Se gospelkorets hjemmeside »

– – –

Gunnertoft Gospel Singers leverede varen: Udtryksfuld gospelsang, som nåede langt ud over scenekanten. Koret bestod af ti dygtige solister, som formåede at smelte sammen i en smuk, egal klang. Det er en udsøgt fornøjelse at lytte til gospel med en sådan præcision og dynamik. Her er tale om et kor af høj, international standard. Og sikken opbakning koret får af dets brillant spillende pianist og leder, Jakob Gunnertoft!
Organist Jørgen Harritsø – Hans Egedes kirke, Aalborg

Gunnertoft Gospel Singers leverede i går aftes (søndag d. 20.okt 2013) en helt formidabel flot koncert i Silkeborg Kirke.
Med blot 10 sangere, men hvilke 10 sangere, og klaver indtog dette professionelle kor hele kirkerummet. Det blev en meget flot, varieret, nuanceret og medrivende koncert.
Styrken lå bl.a. i de flotte korarrangementer, som blev udført med indlevelse og om noget kom musikken med et forslidt udtryk ‘ud over scenekanten’. Personlig nød jeg, at der som eneste akkompagnement var piano, dermed fik sangerne i langt højere grad plads til de fine nuancer, der særligt kom til udtryk i de langsomme numre.
En skam at Gunnertoft Gospel Singers ikke er et mere kendt navn, da jeg har ikke hørt bedre gospel kor i Danmark, og jeg vil tillade mig at sammenligne dem i format med Oslo Gospel Choir. Der er potentiale i det kor, og jeg håber, at flere vil åbne kirkerum og ører for dem i fremtiden. Man går løftet fra en sådan koncert!

Steffen Juul hansen – Musikarrangør for Riverboat Jazz Festival & Frokostjazzen SilkeborgRing og hør nærmere

2639 0926

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Guco

Website af Mediamax