Simon Bendfeldt - booking eller forespørgsel

Hvordan kan vi styrke vores hjernemæssige ressourcer aktivt?

Simon Bendfeldt

Txt © Guco

Hjernen på job i en krisetid?

Sammenlægninger? Fyringer? Manglende ordrer? Dårligt psykisk arbejdsmiljø? En uforudsigelig hverdag eller mange forandringer?

På en arbejdsplads i konkurrence med hele verden er ansattes og lederes evne til at udnytte deres kompetencer af essentiel betydning for resultatet og en langsigtet bæredygtighed.

Hjernen behandler uvished som frygt. Hjerneforskere kan i dag måle, at hjernen registrerer visse sociale påvirkninger på samme måde, som hvis vi udsættes for fysisk fare eller smerte.

Gennem foredraget får du indsigt i, hvordan hjernen påvirkes af faktorer, der er til stede i manges hverdag, og som reducerer vores evne til at tænke klart og klogt. Samtidig vil du får konkrete bud på, hvordan du kan styrke din egen præstationsevne, personlige trivsel, forbedre evnen til samarbejde og gennemførelse af forandringer.

Om Simon Bendfeldt

Simon Bendfeldt er cand. mag. i historie og filosofi, certificeret coach hos EMCC (European Mentoring and Coaching Counsil), hos The NeuroLeadership Institute samt NeuroBusiness Group og har desuden mere end 2000 coachingsamtaler bag sig. Simon er desuden blind efter at han som ung mistede synet til en eksploderende landmine, mens han gjorde tjeneste i Forsvaret. Simon Bendfeldts faglige og personlige profil giver ham et troværdigt og stærkt fundament for at medvirke til forandringer hos mennesker og organisationer. Som foredragsholder har Simon stor erfaring og er i stand til at inspirere tilhørerne så der er grobund for at skabe varige forandringer.

Det får du med hjem:

  1. Krisemeldingers betydning for din hjerne
  2. Hvordan uvished og tvetydighed behandles i hjernen
  3. Hvordan du udnytter neuroplasticitet til at gennemføre forandringer
  4. Hvordan sociale faktorer influerer på dit overskud og din trivsel
  5. Hvordan stress påvirker hjernen og din præstationsevne
  6. Hvordan du aktivt kan styrke dine hjernemæssige ressourcer

Kontakt Guco & Co for booking og info på foredrag med Simon Bendfeldt på tlf. 26390926 eller info@guco.dk

 Ring og hør nærmere

2639 0926

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Guco

Website af Mediamax